20 januari 2020 West Bromwich Stoke Speltips

Speltips inför West Bromwich – Brentford 3/12: Dagens bästa speltips!

Det är ett makabert överodds som ställs ut av flera bookies när West Bromwich Albion står för värdskapet mot Brentford på The Hawthorns. Spelet hämtas från 1X2-marknaden och här uppmuntrar vi till att vara snabba på bollen, innan tänkbart oddsdropp.

Annons:

En ny vecka och det rivstartas direkt med fotboll från klassiska Championship och det med en match mellan två klubbar som situationerna är vitt skilda för.

I WBA, som förra året trillade ur Premier League, intensifieras jakten på en plats tillbaka till finrummet och lovande ser det ut. De har kammat hem tre matcher i följd, känner vittring på de två topplatserna och skulle vid händelse av en trea kliva upp till en tredjeplats denna afton.

Gäller nu är att konservera formen vidare fram över december månad och det nya året. Schemat är relativt tajt och ofta är det här som tabellen på allvar brukar dras isär. Uppe i toppen är det nämligen löjligt tätt.

Även Brentford suktar efter en färska pinnar, om än av en helt annan anledning – att hålla avståndet till den absoluta botten intakt. Glappet ner dit, med matchen mer spelad än konkurrenterna runtom, på blott tre poäng. Men vad talar för dem i denna match? Formen är mycket dunkel. Mycket.

Given etta

För att sätta lite siffror på Brentford och den form de är i; tre raka matcher är förlorade och av de 13 senaste är bara en (1!) vunnen. Botten kryper allt närmare ikapp – ändå talar försvinnande lite för ett trendbrott för ”The Bees”.

Här saknas också skadetrion Julian Jeanvier, Ollie Watkins samt Said Benrahma. Långtifrån jätteallvarliga problem, men det minskar i alla fall bredden i truppen och försvagar deras redan svaga aktier ytterligare. Enda avbräcket för West Bromwich är Kyle Bartley.

Efter en sämre period över oktober månad har WBA återfunnit formen; kammat hem tre matcher i rad, varav två på bortaplan. Spelglädjen tycks vara stor. Offensiven snurrar på fantastiskt väl.

Siffrorna för den raka ettan snuddar nästan på dubbla insatsen och det är löjligt högt. Givet spelobjekt? Absolut.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet- Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Bromwich vinner, rak etta
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Speedybet
Spelstopp: 21:00, måndag 3/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.