Speltips inför Arsenal – Watford 29/9: Intressant toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 29 September 2018

Det är åter tal om kraftig underskattning när spelbolagen värderar Watford i Premier League, denna gång inför bortamötet med Arsenal.

Annons:

Det väntar ett intressant möte på lördagseftermiddagen när Emirates Stadium står värd för drabbningen mellan Arsenal och Watford. Av allt att döma blir matchen någonting alldeles extra med tanke på vad som ligger i potten: tre viktiga poäng i toppstriden.

Arsenal har hackat lite under säsongsinledningen, men ser allt bättre ut. För motståndet står ett Watford som inledde starkt och som känns homogena, svårslagna och tunga att möta. Det finns egentligen ingenting som har ändrat den uppfattningen nu.

Just nu skiljer det en poäng mellan lagen i tabellen, till Watfords fördel. Det återstår att se om laget kan streta emot i en tuff bortamatch.

Watford underskattas av spelbolagen

Tom Cleverley, Daryl Janmaat, Sebastian Prödl, Stefano Okako, Miguel Britos. Det är den oroväckande långa listan med skadade spelare för Watford. Det finns å andra sidan en fin bredd i laget och den startelva som ställs på benen håller hög klass. Kanske är det också läge för Ken Sema att göra fler minuter? Han har som vi vet goda minnen från Emirates Stadium, där han målade för sitt Östersunds FK så sent som i våras.

Tänk också på att både Troy Deeney och Gerard Deulofeu är småskadade. Det är spelare som inte garanterat spelar. Lagkaptenen och anfallaren Troy Deeney bör dock komma till spel enligt rapporter, men för den som vill vara på den säkra sidan rekommenderas att invänta startelvorna.

Arsenal har som vanligt en stabil skadelista, med flera tunga namn borta. Laurent Koscielny, Ainsley Maitland-Niles, Carl Jenkinson, Konstantinos Mavropanos och förmodligen även Sokratis kommer inte till spel här. Det gör att Unai Emery kan ställa en stark startelva på benen från start, men med det sagt blir det tufft att dominera ut Watford.

Den tyngd som Watford har i sitt spel kommer att ställa till det för Arsenal, som vi inte kan se kör över sitt motstånd här. Det blir tätt och jämnt. Ju tätare och tuffare, desto mer gynnar det Watford.

Watford +1,25 (asian handicap) spelas till 1,86 gånger krämen hos Watford.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Stream: 

Speltips:  Watford +1,25
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.