Speltips inför Brighton – Crystal Palace 4/12: Öppet möte

Simon Pålsson Publicerat: 4 December 2018

Det här är två lag som äntligen har lite härlig vind i sin segel efter helgens vinster i Premier League. Vilka tar sin andra raka seger här?

Annons:

Det väntar äntligen en härlig veckoomgång i den engelska ligafotbollen och för den som vill ägna kvällarna till något härligt vet precis vad den ska göra både på tisdag och onsdag. Ett möte som sticker ut lite extra är matchen mellan Brighton och Crystal Palace. Låt oss förklara varför.

Om vi ser till tabellen är det här två lag som har halkat lite under säsongsinledningen och som i november månad hade vissa problem med resultaten. Då vann Brighton inte en enda match och inte heller Crystal Palace – ett lag som i för sig mötte tre topplag – kunde ta någon trepoängare.

Men i helgen vann båda lagen och kommer därför till den här omgången med lite vind i sina segel igen. Efterlängtad sådan dessutom. Det gör att vi får för oss att det här blir ett öppet möte mellan två lag som verkligen tror att en vinst är möjlig här.

Ett spel på målmarknaden

Alirez Jahanbakhsh är skadad för hemmalaget, samtidigt som Bruno är högst osäker till att spela matchen. Dale Stephen är också avstängd. Ett par tunga tapp för Brighton med andra ord.

Hos bortalaget finns det fortfarande samma tre spelare på skadelistan. Det är spelare som Roy Hodgson har fått klara sig utan under längre tid. Christian Benteke, Connor Wickham och Scott Dann kommer inte att spela här också.

Senast lagen möttes blev det 3-2 till Crystal Palace i London och vi förväntar oss faktiskt något liknande här efter att båda lagen vunnit senast. Det ger en välbehövlig boost i rätt riktning.

Båda lagen göra mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:45, tisdag 4/12
TV:   (Jämför alla odds)
Stream:   (Jämför alla odds)

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.