Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips inför Brighton – Tottenham 22/9: Målspel i England

Pressen är stor på Tottenhams axlar efter tre raka förluster och nu väntar ett tufft möte med Brighton på bortaplan i Premier League.

Annons:

Det är svårt att inte rikta fokus mot kvällens sena match från Premier League där Brighton och Tottenham gör upp om tre viktiga poäng i ett försök att cementera sin position i ligan den här säsongen. Av lite olika anledningar är det här två pressade lag.

Brighton hade under stora delar av förra säsongen ett imponerande spel och stack ut med många starka insatser, men bortsett från vinsten hemma mot Manchester United i hemmapremiären har laget inte kommit upp i nivå den här säsongen. Efter fem spelade matcher står laget på fem inspelade poäng, ett aningen för lågt poängsnitt.

Nu väntar dessutom möte med Tottenham, ett lag som är svårstoppade. Detta efter två raka 2-2-matcher, mot Fulham och Southampton. Det finns alla möjligheter att störa gästerna här, inte minst på hemmaplan, men att Brighton skulle hålla nollan kännas osannolik.

Tottenham är pressade

För allra första gången sedan han tog över klubben har Mauricio Pochettino nu förlorat tre raka tävlingsmatcher och plötsligt ser det lite annorlunda ut inför fortsättningen. Det går inte riktigt som han hade tänkt helt enkelt och detta trots att Tottenham har precis samma trupp som förra säsongen i stort sett.

Det går att prata mycket om vad det är som felar, men klart är att laget släpper in på tok för många mål och att Hugo Lloris har lämnat ett tomrum bakom sig. Det är inte särskilt lovande i sig. Dessutom så har varken Harry Kane eller andra offensiva nyckelspelare hittat formen än.

Nu kan Spurs också komma att sakna Dele Alli och Moussa Sissoko igen, förutom de spelare som kommer att vara borta längre, Hugo Lloris inräknad. I hemmalaget ser skadesituationen allt bättre ut.

Här tror vi på mål åt båda håll.

Inget av lagen kan hålla tätt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,79 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:30, lördag 22/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.