Speltips inför Burnley – Manchester United 2/9: Ångestmöte

Simon Pålsson Publicerat: 1 September 2018

Det är svårt att inte fokusera på målmarknaden inför söndagens ångestladdade möte mellan Burnley och Manchester United i Premier League.

Annons:

Det är väldigt ångestladdat inför söndagens möte mellan Burnley och Manchester United i Premier League. Efter att båda imponerade stort under förra säsongen har lagen, både Burnley och Manchester United, öppnat den här säsongen direkt svagt.

Allra värst är det förmodligen för Manchester United och den portugisiske managern José Mourinho som hamnat i diverse dispyter med media under augusti månad. Anledningen är att han ifrågasatts för flera av sina beslut och med två raka tydliga förluster ställs frågan om han verkligen är rätt man för jobbet.

Burnley å sin sida har inte riktigt motsvarat förväntningarna efter förra årets stora succé i Premier League. En oavgjord och två förluster gör att laget plötsligt har pressen på sig att imponera lite, för att därigenom plocka hem viktiga poäng. Det får inte rinna iväg för mycket i början.

Ett självklart målspel

Efter att ha inlett säsongen med många spelare på skade- eller frånvarolistan ser det nu betydligt bättre ut för Manchester United inför mötet med Burnley. Tur är väl det med tanke på den press som finns på både spelarnas och José Mourinhos axlar inför vad som komma skall. Med det sagt är fyra spelare otillgängliga. Phil Jones, Marcos Rojo, Diogo Dalot och Sergio Romero kommer inte att spela matchen.

Burnley har också ett par tunga pjäser på sin skadelista och här är såklart bredden inte fullt så duglig som hos Manchester United, varpå avbräcken blir än tyngre. Johann Berg Gudmundsson, Steven Defour och Nick Pope är alla indisponibla i söndagens match. Robbie Brady är högst osäker till spel. Spelarna som vilades i veckan mot Olympiakos väntas åter ta plats i startelvan.

Det gör att vi tror att Burnley kommer med ny och positiv energi till den här matchen. Som vanligt känner lagen som möter storlag ofta motiverade att göra starka matcher, inte minst på hemmaplan. Räkna därför inte bort hemmalaget.

Båda lagen göra mål spelas till överraskande höga 2,10 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  17:00, söndag 2/9
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.