Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Burnley – West Ham 30/12: Galet odds uppdukat

Trots stor skadeproblematik fortsätter West Ham United leverera fantastiska resultat och när de tar picket och packet till Turf Moor för att ställas mot Burnley är det som storfavoriter. Till och med större än oddssättarna vill antyda.

Annons:

0-2-förlusten mot Watford var bara en prick i protokollet och West Ham har vunnit fem av deras sex senaste matcher. Resan uppåt i tabellen har intensifierats – nu placerade på den övre tabellhalvan och med topp sex inom räckhåll.

Situationen var illa i veckans match mot Southampton, men kunde via två snabba mål signerade fruktansvärt formstarka Felipe Anderson vända 0-1 till en 2-1-vinst – på bortaplan. Tyder på moral och styrka.

Vad som är så imponerande med hur West Ham kunnat vända på skutan, är att de lyckats med det trots enormt skadeskjuten trupp. Upp emot nio spelare riskerar missa den här matchen, däribland Chicharito och Marko Arnautovic. Sedan innan saknas Jack Wilshere med flera.

Från förra årets utropstecken och ha fått spela Europa League-kval under året – till att nu fajtas för kontraktet i Premier League. 12 snåla pinnar på 19 matcher innebär en plats som tredjejumbo, alltså en av dem som leder nedåt till Championship. Upp ovanför strecket skiljer en trea.

Aaron Lennon och Stephen Ward står som skadade och kommer missa matchen för Burnleys del, vilket även Nick Pope, Robbie Brady samt Steven Defour riskerar.

Toppchans för formstarkt West Ham

Ser West Ham med superfördel inför matchen. Trots skadeproblematiken levererar de fantastiska resultat. Ofta effektivt och flera spelare som klivit fram i frånvaron av andra stjärnor. Luktar nästan Europa här.

Burnley imponerar inte. Absolut inte. Tredjejumbo. 19 matcher och 13 förluster. Av de 11 senaste är nio förlorade och i veckan åkte man på en käftsmäll varianten bra mycket hårdare – 1-5 i baken mot Everton, och just de kan ur kvalitetssynpunkt i stort jämställas med West Ham.

Klasskillnad? Helt klart. Nu också med formkurvorna pekandes åt vitt skilda håll. Då ska West Ham ha en toppchans på de tre pinnarna och här finns det flera olika typer av spel som intresserar.

Bethard presenterar 1,85 gånger pengarna för West Ham -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid oavgjort – och det är en no-brainer.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:15, söndag 30/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.