12 januari 2020 Aston Villa Manchester City Speltips

Speltips inför Cardiff City – Manchester City 22/9: Stark andra halvlek

Manchester City lär visa klassen efter veckans mina i Champions League hemma mot Lyon. Nu väntar Cardiff City på bortaplan i Premier League.

Annons:

Cardiff City mot Manchester City. Premier League. På klassisk avsparkstid. Det här känns på förhand som ett möte som bara kan sluta på ett sätt och spelbolagen är såklart inne på precis samma spår. Det krävs en väldigt bra insats av hemmalaget för att laget ska kunna rubba på sina gäster för dagen. Den saken är säker.

Baserat på insatsen under säsongsinledningen så finns det ingen större anledning att hoppas på någonting extra från Cardiff City här. Laget går knackigt i det inhemska ligaspelet och har dessutom åkt ur Ligacupen, som en liten härlig grädde på det horribla moset just nu.

Efter fem spelade ligamatcher står laget på två inspelade poäng efter kryss mot lag som Huddersfield och Newcastle. Där måste det kunna bli fler poäng än så om laget tänker sig att förnya sitt kontrakt. Nu kommer Cardiff City dessutom till spel utan Aron Gunnarsson, Josh Murpy och Nathaniel Mendez-Laing. Tunga tapp.

Manchester City lägger i ny växel

I veckans spel i Champions League såg Pep Guardiolas lag till att göra en riktigt svag insats hemma mot franska Lyon, ett lag som engelsmännen såklart ska slå minst sex och en halv dag i veckan. Nu blev så inte fallet och istället kunde gästerna från Frankrike alltså ta en trepoängare i premiären. Urstarkt.

Det här lär gör att Manchester City studsar tillbaka direkt och sätter bästa lag på planen från start, med motivation på topp och en jävla revanschlusta. Det är helt fel läge att vara Cardiff City med andra ord.

Kevin De Bruyne är långtidsskadad, men i övrigt kan Pep Guardiola spetsa laget precis som han vill. Vi tror att hemmalaget stretar emot ok under matchinledningen, men i andra halvlek går det undan.

Manchester City -1 asian handicap (andra halvlek) spelas till 1,71 gånger pengarna hos Ohmbet. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger i andra halvlek.

Märk väl att Sergio Aguero i dagarna förlängde sitt kontrakt och att han mest troligt vill fira det med mål här. Det går att fundera på som spelval också.

Annons:
  Rygga spelet hos ohmbet- Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City -1 asian handicap (andra halvlek)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  16:00, lördag 22/9

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.