Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips inför Crystal Palace – Leicester 15/12: Fel favorit

Är fel favorit presenterad? Det menar vi bestämt! Matchen i strålkastarljuset är den mellan Crystal Palace och Leicester City på Selhurst Park, varifrån vi alltså väljer sida för spelbolagens underdog.

Annons:

Crystal Palace – finns det mer att hämta eller är det i bottenstriden de hör hemma? Maskineriet hackar oroväckande svårt och situationen har blivit så pass pressad att det de bara har två ynka pinnhål som håller dem ovanför bottentrion. Annat blir det förstås inte när snittet är en bra bit under pinnen per match…

Känslan är också att vi är i en fas där tabellen kommer dras isär allt snabbare även i botten, liksom fallet varit i toppen. Gäller att hitta stilen, leverera och se till att inte cementeras fast i det hopplösa träsket.

Från Leicester levereras stabil fotboll. Ganska effektiv. Samtidigt en bra bit under standarden bland toppen. Övre halvan har åtminstone nåtts upp till och en plats ut i Europa kan det absolut bli på tal om. Kvalitéerna finns.

Senast kommer ”The Foxes” från en 0-2-förlust mot Tottenham Hotspur och uppenbarades det lite extra att de är en bit bakom toppen, men det var också den första torsken sedan den senare delen av oktober månad och sedan dess har sju matcher avverkats, varav sex i Premier League.

Ett orosmoln har varit Jamie Vardys fysiska status. Han står fortfarande inte som helt säker för spel, men har kommit tillbaka i träning sedan mitten av veckan och bör medverka. Annars är Ben Chilwell osäker medan Daniel Amarey och Matty James är skadade.

Bara förlorat mot toppmotstånd

Sex seriematcher har Leicester förlorat – alla mot övre halvan-motstånd i Manchester United, Liverpool, AFC Bournemouth, Everton, Arsenal och nämnda Tottenham. Höjderna må inte vara lika briljanta som när de chockade en hel fotbollsvärld med att vinna Premier League, men stabiliteten har de. Pinnarna som ska tas, de tas allt som oftast.

Här är det svårt att förstå varför Crystal Palace, som alltså är mitt i bottenstridens hetta och står tio pinnar bakom kvällens motståndare, skulle räknas som favoriter.

Ännu skummare blir det eftersom två av de viktigaste spelarna i Wilfried Zaha och James Tomkins är avstängda. Addera på det en skadad Christian Benteke och trion Scott Dann, Connor Wickham och Patrick can Aanholt osäkra.

Galen värdering av spelbolagen och dess oddssättare, eller hur? Här måste bortapositionen tas.

Spelet – Leicester +0 mål (asian handicap) till 2,05x hos Bethard. Gäller då är insatsen tillbaka vid kryss.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 15/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.