5 januari 2020 Liverpool Everton Speltips

Speltips inför Everton – West Ham 16/9: Viktiga poäng på spel

Everton tar sig an West Ham United i den sena matchen från Premier League på söndagen. Det är såklart dags att tugga i sig ett speltips inför matchen.

Annons:

West Ham är såklart tillbaka på söndagen och det sena mötet spelas då på Goodison Park i Liverpool där Everton tar sig an gästande West Ham, ett lag som verkligen befinner sig i kris.

Faktum är att båda lagen är i stort behov av tre poäng här, inte minst då det kan ge lite härlig arbetsro inför fortsättningen. Värst är läget för West Ham som fyra matcher in i Premier League fortfarande letar efter sin första poäng. Där kan vi snacka oroväckande för ett lag som verkligen har storsatsat på transfermarknaden inför säsongen.

Everton har inte förlorat någon tävlingsmatch den här säsongen, men har samtidigt svårt att hitta en hög och jämn nivå. I sina bästa stunder håller Everton klassen för att utmana om Europaplatser, men i nästa match är insatsen klart sämre. Det där måste laget få ordning på.

Spel på 1×2-marknaden

Det kryllar av tunga skador hos hemmalaget, som inte minst saknar tunga pjäser i defensiven. Yerry Mina, Phil Jagielka, Seamus Coleman, Michael Keane och James McCarthy missar alla matchen. Richarlison, den viktige stjärnan längst fram, är inte heller med och kan därmed inte bygga vidare på sina debutmål i Brasilien från i veckan. André Gomes är osäker till spel. Här kan vi verkligen snacka tunga tapp.

Med det sagt ska sägas att West Ham också saknar ett par viktiga spelare. Manuel Lanzini, Winston Reid, Andy Carroll och Jack Wilshere är inte med här. Speciellt den senare kommer att vara ett tapp. Javier Chicharito Hernandez är högst osäker till spel efter att ha varit sjuk i veckan.

På det hela taget känns det här som två lag som inte riktigt har kraften för att vinna sina matcher just nu. Det visar inte minst resultatraden för West Ham, men nu borde laget ta en efterlängtad poäng.

X (oavgjort) spelas till 3,65 gånger såsen hos Bethard. Klart är hur som helst att gästerna är klart undervärderade här. X2 kan vara ett bra spel till runt 1,87-1,89 gånger pengarna också för den som vill gå lite säkrare, men här avgör vår magkänsla så att det blir det raka krysset. Everton har faktiskt bara förlorat en av sina tolv senaste hemmamatcher mot West Ham, vilket stärker tron på kryss än mer.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  17:00, söndag 16/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.