Speltips Fulham Cardiff 10 juli 2020

Speltips inför Fulham – Crystal Palace 11/8: Storsatsande hemmalag

Det är äntligen dags för premiäromgången i Premier League, även för nykomlingen Fulham. Nu möter det storsatsande laget Crystal Palace.

Annons:

Efter ett intensivt sommarfönster kan de engelska lagen nu helt och fullt fokusera på det väsentliga i fotbollsvärlden, det vill säga själva matcherna. På lördagen spelas bland annat mötet mellan Fulham och Crystal Palace på anrika, klassiska och fullkomligt underbara Craven Cottage i London.

Förra säsongen imponerade Fulham stort i Championship och tog sig till slut upp till Premier League, där många argumenterar för att de faktiskt hör hemma. Under sommaren har klubben gjort sitt yttersta för att den här sejouren ska bli mer än ettårig genom att plocka in en hel del förstärkningar i transferfönstret. Det är ingen hemlighet att det är ett steg upp till Premier League från Championship och då gäller det att också stå rustade.

Faktum är att Fulham värvat hela tolv (!) spelare under sommaren, varav fem (!) på Deadline Day i torsdags. Dessa fem spelare får svårt att vara med direkt i premiären mot Crystal Palace, men herregud vilken storsatsning vi ser. Joe Bryan, en giftig anfallare från Bristol City, är dock i matchform efter att ha spelat en match i Championship redan. Han kan tänkas ta plats i laget omgående.

Två lag med offensiv spets

Det är inte vidare enkelt att dra några större växlar av lagens försäsonger, inte minst den här säsongen när månaderna innan säsongsstarten blivit mer rumphuggna än vanligt på grund av VM. Fulham dock bara två vinster på åtta träningsmatcher, någonting som kan inte bådar särskilt gott. Då är det primärt defensiven som framstått skakig.

Crystal Palace då? Roy Hodgson har också förstärkt sitt lag ordentligt, men har än viktigare fått behålla den stora nyckelspelaren Wilfried Zaha. Förra säsongen var det han som närmast på egen hand räddade kvar klubben i Premier League och den här säsongen räknar vi med att han blir lika viktig. Nu har klubben visserligen förstärkt omkring honom för att avlasta Wilfried Zaha något, men dessa spelare räknar vi med lite senare under säsongen när allting har satt sig.

Crystal Palace har vunnit sex av sina nio träningsmatcher och ser väldigt starka ut i offensiven, inte minst med Wilfried Zaha som nav längst fram.

Alfie Mawson är skadad och Denis Odoi är avstängd för hemmalaget, medan gästerna får klara sig utan scott Dann och mest troligt även nyförvärvet Max Meyer vars fysiska status inte håller måttet än.

Här tror vi att offensiven hamnar i fokus.

Båda lagen att göra mål spelas till 1,77 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  16:00, lördag 11/8

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.