Speltips inför Fulham – Watford 22/9: Tidigt prestigemöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Trots en väldigt stark inledning på säsongen fortsätter spelbolagen att underskatta Watford, ett lag som nu spelar borta mot Fulham.

Annons:

Det är äntligen dags för Premier League igen och med tanke på att vi fick njuta av en intensiv Europafotboll under tisdag, onsdag och torsdag är vi alla fortfarande varma i kläderna. Därför känns det härligt att hoppa rakt in i ett derby i det första mötet på lördagen, när Fulham och Watford gör upp om tre poäng.

Fulham har öppnat säsongen lite trevande och står på fyra poäng efter fem spelade matcher i ligaspelet. Det som oroar är antalet insläppta mål, även fall laget också spelat en rad svåra matcher så här långt. På det hela taget behöver laget höja sig något snäpp för att inte riskera att bli indragna i en bottenstrid.

Watford har varit säsongens stora utropstecken och vore det inte för den något sämre insatsen mot Manchester United senast hade laget haft en fläckfri rad. Dessförinnan stod Watford på fyra raka vinster och har tack vare det tolv poäng att luta sig mot. Det bådar gott.

Underskatta inte gästerna

I hemmalaget kommer inte Neeskens Kebana eller Tim Ream till spel i den här mathcen heller, men det är å andra sidan inga spelare som var ämnade för någon startelva ändå. Det är med andra ord ingenting som nödvändigtvis försvagar laget inför lördagens match. Tom Cairney är nära att nå full form och har varit med på träningar ett tag, men lär inte vara hundraprocentig till den här matchen han heller.

Hos gästerna är Gerard Deulofeu allt närmare att komma till spel, men mer än en bänkplats lär det inte bli för den offensive mittfältaren. Samtidigt har Watford fortsatt ett starkt lag och kan bygga vidare på den fina trend som laget alltså inlett säsongen med. Tom Cleverley är fortsatt skadad och kommer inte till spel här heller.

Känslan är att Watford, som knappast behöver ta en lång tripp för att komma till anrika Craven Cottage, ska ses som favoriter här. Spelbolagen tänker annorlunda, varpå oddset lockar mycket.

Watford draw no bet spelas till 2,14 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Watford draw no bet
Odds:  2,14 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  13:30, lördag 22/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.