Speltips inför Fulham – Wolverhampton 26/12: Boxing Day-öppningen!

Spelbloggare Publicerat: 25 December 2018

Klassiska Boxing Day inleds redan halv två under eftermiddagen och det med match mellan den pressade tabelljumbon Fulham och ett bra mycket starkare Wolverhampton. Här: speltips, odds och allt inför matchen.

Annons:

Julmaten är smält och nu väntar ännu en av årets stora höjdpunkter, Boxing Day. Direkt tar vi oss till London och charmiga Carven Cottage. Vad väntar oss där?

Fulham är svårt, svårt pressade som nykomlingar i Premier League – placerade på jumboplatsen, med ett facit om oerhört snåla tio pinnar på 18 matcher och fyra upp till ovanför det röda tabellområdet. Gäller att få stopp på blödningen, samla in poängen och påbörja klättringen i tabellen.

Baserat på den konkurrens som finns i botten av serien – visst ska Fulham inte räknas bort helt och hållet? Finns ändå en del att hämta ur truppen och med relativt nytillträdde Claudio Ranieri på tränarposten hoppas man kunna lyfta, även om effekten av tränarbytet – ännu och på resultatfronten – uteblivit.

Hit kommer man till spel utan André-Frank Zambo Anguissa och eventuellt Ryan Sessegnon. Mindre bekymmer.

Wolverhampton studsade också upp från Championship till det stundande spelåret, men med skillnaden att kravbilden (också med all rätt) är betydligt mycket större på dem. De har allt som krävs, organisationen och spelartruppen, för att bli en stabil pjäs i Premier League och sedermera utvecklas därifrån.

Hittills har det räckt till en plats precis i mitten av tabellen, med visst känn på Europaplatserna. Precis före julen åktes en 0-2-förlust på mot serieledande Liverpool, men innan dess? Tre raka vinster. Gått mycket upp och ner under året. Tydliga formsvängar.  Här har de enbart Diogo Jota indisponibel och således kan ställa ut en toppad startelva.

Bra betalt “Wolves”-spel

Vissa tendenser, små sådana, syns kanske till för att det skulle kunna vända för Fulham och att de skulle kunna lyfta sinom tid, men som situationen ser ut just nu – med rådande form för såväl dem som Wolverhampton – har vi svårt att se bortalaget som annat än storfavoriter.

För att sätta de mest tydliga av siffrorna på det: ”Wolves” har spelat in 25 pinnar. Fulham tio. Väsentliga skillnader.

Gillar Wolverhampton och deras spelartrupp. Tror det finns ännu lite mer att hämta och ser, utan tvekan, dem som ett övre halvan-lag. Trots bortaplan ska de ses med toppchans mot ett motstånd som bara vunnit blott två och förlorat hela 12 av årets 18 seriematcher.

Bethard ställer ut 1,73 gånger pengarna för att Wolverhampton ska vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort och det är en äkta no-brainer till speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, onsdag 26/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.