23 februari 2019 Burnley Tottenham Speltips

Speltips inför Leicester – Tottenham 8/12: Hett möte i Premier League

Det lär vänta två segersugna lag i kvällsmatchen mellan Leicester City och Tottenham Hotspur i Premier League. Avsparkstiden påminner om den klassiska Champions League-tiden.

Annons:

Då är vi äntligen tillbaka i lördagens heta dimma och fokuserar därmed mycket på all härlig engelsk fotboll som ska spelas. Det nya initiativet med sena matcher på lördagar har smittat även den här helgen, någonting som vi inte är sena att tacka för. 20:45 spelas nämligen mötet mellan Leicester City och Tottenham.

Det gör att vi kan njuta av fotboll ännu längre på lördagen. Det är inte heller det sämsta av möten som väntar då det här är två lag som vi tror kommer att vilja avgå med tre poäng. Det finns inte samma rädsla att förlora som kan prägla matcher annars.

Leicester City har sånär som på poängtappet borta mot Fulham senast också visat ganska bra form på sistone. Förlorat har laget inte gjort sedan oktober månad borta mot Arenal. Det gör att det finns positiv energi kring laget. Det lär också vara hyfsat positiva tongångar kring Tottenham, ett lag som sett bättre ut på sistone. Vore det inte för den svidande derbyförlusten förra helgen hade allt varit frid och fröjd. Den täta toppstriden gör att laget inte har råd att inte gå för trepoängaren här.

Målspel hämtas från kvällsmötet

Hos hemmalaget är Jonny Evans och Daniel Amartey inte med i matchtruppen på grund av skador. Ett par tunga tapp helt enkelt. Därtill är Harry Maguire, Jamir Vardy, Matty James och Rachid Ghezzal osäkra till spel. Där kan vi prata om potentiellt tunga avbräck, åtminstone vad gäller de två första spelarna.

Tottenham har också fortsatta problem med skador, någonting som Mauricio Pochettino fått göra sig mycket van vid. Vincent Janssen, Mousa Dembele, Davinson Sanchez, Victor Wanyama och Erik Lamela är spelarna som hålls utanför matchtruppen i helgen. Kieran Trippier är å sin sida tveksam till spel.

Det här gör att båda lagen är lite sargade bakåt, någonting som rimligen borde tala för mål. Det är också två lag som visat prov på fin offensiv form på sistone, men där det finns klara problem i de defensiva leden.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,76 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:45, lördag 8/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.