Speltips inför Manchester City – Huddersfield 19/8: Självklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 19 August 2018

Manchester City spelar hemma mot Huddersfield Town i söndagens tidiga match i Premier League. Här kliver vi in på ett handikappspel direkt.

Annons:

Premier League fortsätter på söndagen och i dagens tidiga match får vi rikta blickarna mot Etihad Stadium i Manchester. De regerande mästarna tar sig an Huddersfield och har bara segern i sikte. Här finns det inte någonting att tveka på för deras del.

Som vanligt för ett mästerlag gäller det att återupprepa succén från förra säsongen och i Manchester Citys fall är det förmodligen extra svårt med tanke på hur extremt dominanta laget var förra säsongen. Att vinna i liga stor stil den här gången känns tufft, inte minst då Liverpool är hetare än tidigare. Samtidigt såg det riktigt lovande ut i premiären mot Arsenal.

Då såg Manchester City till att dominera tillställning direkt, trots bortaplan. Arsenal krigade visserligen på bra och såg ganska spännande ut under nye tränaren Unai Emery, men det går inte att blunda för den klasskillnad som råder mellan lagen både i spelare och spelsätt. Pep Guardiola är fortsatt överlägsen med sitt sätt att ta sig an matcherna och än så länge ser det ut som att spelarna anammat det även denna säsongen.

Huddersfield väger för lätt

I sin första match för säsongen åkte Huddersfield – ett av förra säsongens stora utropstecken med den spännande tränaren David Wagner vid rodret – på rejält med däng. Då var det Chelsea som stod för motståndet och där fick Maurizio Sarri med sig tunga 3-0 direkt. För Huddersfield var det allt annat än en bra start och nu står laget inför den andra raka tuffa utmaningen så här i säsongsinledningen.

Manchester City saknar tunga spelare som Danilo och Kevin De Bruyne. Även Eliaquim Mangala är indisponibel. David Silva är osäker. Namnen må inte vara av samma dignitet hos Huddersfield, men med fem spelare borta kommer det att påverka lagets förmåga att prestera. Juninho Bacuna, Isaac Mbenza, Zanka, Danny Williams och Erik Durm är skadade. Jonathan Hogg är också tveksam.

Vi krånglar inte till det på något sätt. Manchester City är överlägsna.

Manchester City -2,5 spelas till 1,80 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City -2,5
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  14:30, söndag 19/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.