7 november 2019 Manchester United Partizan Speltips

Speltips inför Manchester United – Huddersfield 26/12: En “walk in the park”

Mer bombsäkert än såhär blir det väl knappast inte? Manchester United, stärkta av justeringen på tränarfronten, bör städa av nästjumbon Huddersfield utan minsta bekymmer under Boxing Day.

Annons:

José Mourinho – ett ömsom abrupt och ömsom väntat adjö från Manchester United. Tålamodet med den så karismatiske tränare, som däremot inte fått ut vad han velat, var helt sinat efter 1-3-förlusten mot Liverpool.

Ersättaren? Som bekant, Ole Gunnar Solskjaer. Och hans debut, det var en drömdebut. Nu är Cardiff City inget höjdarmotstånd, men en 5-1-kross på bortaplan påminde i alla fall om bättre tider för klubben. En tillfällig vitamininjektion, eller vänder det på allvar nu – kan ”De röda djävlarna” bli att räkna med?

Alexis Sánchez, Marcos Rojo, Romelu Lukaku och eventuellt Chris Smalling samt Scott McTominay missar matchen för United.

Här ställs man mot ett liknande motstånd med Cardiff, faktiskt ett ännu sämre placerat sådant – Huddersfield Town, nästjumbo med ett brutalt hemsk resultatrad om 2-4-12. Risken är stor att det blir fotboll i Championship nästa år, såvida den amerikanske tränaren David Wagner, som redan stått för ett superjobb, inte visas kunna trolla.

Nyvunnet självförtroende

Vad finns överhuvudtaget att diskutera?

Givetvis ska det understrykas att Manchester United ofta svikit, även i matcher mot motstånd av den här kalibern, men känslan är att nya tider kan vänta runt hörnet. Åtminstone är det uppenbart att tränarbytet till Ole Gunnar Solskjaer inneburit en enorm vitamininjektion. Relationerna mellan ett antal av spelarna och José Mourinho var, som bekant, knappast de bästa.

I en, på pappret, tuffare match än denna vann alltså United med förkrossande 5-1 – borta mot Cardiff. Nu är de tillbaka på hemmaplan, mot nästjumbon som förlorat fem raka matcher och har en radda spelare borta; Abdelhamid Sabiri, Aaron Mooy, Tommy Smith och Danny Williams. Dessutom är Rajiv van La Parra samt Jonathan Hogg osäkra.

Siffrorna kan mycket väl skjuta i höjde och Manchester United spelas med -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid en tvåmålsvinst – till 1,93 x insatsen hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 16:00, onsdag 26/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.