12 augusti 2018 Southampton Burnley speltips Premier League

Speltips inför Southampton – Burnley 12/8: Premiäromgången fortsätter

Burnley bör ha goda möjligheter att åka till St Marys Stadium och plocka poäng borta mot Southampton i den första omgången av Premier League.

Annons:

Premiäromgången i Premier League fortsätter in på söndagen när Southampton och Burnley tar sig in i handlingarna med sin första match för säsongen. Här har vi två lag som behöver följa upp förra säsongen, men av lite olika anledningar.

För hemmalagets del handlar det om att hitta tillbaka till den forna stortiden och ser vi till försäsongen finns det en hel del orosmoment kring det målet. Laget har i för sig tre vinster och ett kryss på sex träningsmatcher. Men 3-0-förlusterna mot Derby County och Borussia Mönchengladbach sänder en del oroande signaler.

Burnley har gått obesegrade ur hela försäsongen och då räknar vi även in kvalet till Europa League, där de just nu spelar mot Istanbul Basaksehir i ett dubbelmöte. Efter 0-0 på hemmaplan kan Burnley avgöra på hemmaplan nu på onsdag. Formen är relativt god och laget är alldeles uppenbart i matchtempo. Det är en klar fördel.

Ett spel på 1×2-marknaden

Efter förra säsongen stora succé i Premier League har Burnley gjort sitt bästa för att försöka hålla kvar i sin talangfulla trupp. Därtill har laget plockat in en del förstärkningar, främst i Ben Gibson och Joe Hart. Det är två spelare som kan tänkas spela stor roll under säsongen. Joe Hart lär bli viktig i inledningen när övriga målvakter inte riktigt är redo att spela.

Nu har laget i för sig tappat ett par spelare också, men om inledningen på säsongen blir lovande kan Burnley faktiskt bli att räkna med i år också.

Southampton har också förstärkt laget under säsongen, men känslan är att de inte har hittat en ny inriktning efter förra säsongen besvikelse. Risken är överhängande att det här blir ännu en säsong där Southampton inte riktigt når upp till sin potential.

Faktum är att Burnley borde ha bra möjligheter att hota här.

X (oavgjort) spelas till 3,50 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  14:30, söndag 12/8
TV:   (Jämför alla odds)
Stream:   (Jämför alla odds)

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.