Speltips inför Southampton – Chelsea 7/10: Rakt spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 6 October 2018

Det går inte att blunda för vilket lag som gäller som stora favoriter inför söndagens möte mellan Southampton och Chelsea i Premier League.

Annons:

Det går inte att klaga på den underhållning som väntar på söndagen om du älskar Premier League. Tre matcher står på schemat och samtliga har sin egen lilla charm. Visst, kvällsmötet mellan Liverpool och Manchester City känns svårslaget på förhand, men samtidigt vore det dumt att klaga på mötet mellan Southampton och Chelsea.

Inte minst med tanke på hur heta Chelsea har sett under säsongsinledningen och den fotboll som laget konsekvent bjuder på. Det finns en hög nivå på spelet som just nu saknar motstycke inom den engelska fotbollen. Vår känsla är att det faktiskt är Maurizio Sarri som imponerat mest av tränarna hittills.

I senaste ligamatchen tappade Chelsea poäng hemma mot Liverpool trots att laget hade ledningen under stora delar av matchen. Sett till matchen var det relativt logiskt, men Chelsea låg ändå klart närmast segern. Nu räknar vi med att Maurizio Sarri gärna ser att hans lag studsar tillbaka omgående. Ingen rost och ingen ro gäller.

Southampton räcker inte till

Southampton har haft en tung inledning på säsongen med bara en seger och två kryss så här långt i ligaspelet. I övrigt har det blivit fyra förluster och det är klart oroande för ett lag som redan förra säsongen hade svårt att hitta en jämn, hög nivå.

Shane Long kommer inte till spel för hemmalaget och det känns som att den spelartypen hade kunnat vara viktig mot ett Chelsea som laget behöver kontra på. Chelsea däremot har fullt lag att tillgå, sånär som på Marco van Ginkel. Det är ingenting som påverkar startelvan.

Vi räknar iskallt med att Chelsea är för bra här.

Chelsea att vinna till 1,65 gånger insatsen hos Bethard är ett lockande spel på förhand.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinner
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:15, söndag 7/10
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.