Speltips inför Tottenham – Burnley 15/12: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 13 December 2018

Det är en synnerligen hög mållina som spelbolagen valt att duka upp inför lördagens heta möte i Premier League mellan Tottenham och Burnley.

Annons:

Det är åter dags för en fullspäckad engelsk fotbollshelg och på klassisk avsparkstid väntar mötet mellan Tottenham och Burnley. Efter att ha haft kniven mot strupen i Champions League väntar nu ett två månader långt uppehåll i den turneringen. Därmed kan Spurs fokusera helt på ligaspelet nu.

Det lär göra att laget kliver ut med bästa möjliga startelva i mötet med Burnley. Det finns ingenting att spara på och vi litar blint på att Tottenham – ett lag som sett spelmässigt bättre ut på sistone – faktiskt ordnar det här.

Burnley har haft en svag säsongsinledning men tog tre viktiga poäng mot Brighton senast. Det ger både välbehövlig energi och en bra poängskjuts i tabellen. Precis vad laget behövde. Med det sagt får Burnley gälla som klar underdog i det här mötet.

Överdriven lina på målmarknaden

Vincent Janssen, Mousa Dembele och Victor Wanyama har varit på skadelistan under en längre period och kommer inte kunna spela en här matchen heller. Davison Sanchez, Kieran Trippier, Serge Aurier och Juan Foyth är dessutom högst osäkra till att kunna spela här.

Stephen Ward kommer inte att spela matchen för bortalaget och det är såklart ett ordentligt tapp för ett lag som haft det ganska tungt under hösten. Nick Pope kommer inte heller till spel, men förhoppningen är att småskadade Steven Defour och Johann Gudmundsson ska kunna spela.

Det råder i våra ögon ingen tvekan om att hemmalaget ska ses som klar favorit här. Skadeläget talar till lagets fördel. Däremot är känslan att Burnley kan streta emot hyfsat efter vinsten senast. Det blir med andra ord ingen oerhörd explosion.

Under 3,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:00, lördag 15/12
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.