Speltips inför Tottenham – Cardiff 6/10: Bra slagläge för gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 6 October 2018

Det känns som att spelbolagen överskattar möjligheterna till mål inför lördagens möte mellan Tottenham Hotspur och Cardiff City i Premier League.

Annons:

På klassisk engelsk avsparkstid är det dags för Tottenham Hotspur att försöka studsa tillbaka efter veckans förlust mot FC Barcelona i Champions League. På besök till Wembley kommer inga mindre än nykomlingarna Cardiff City, ett lag som har öppnat säsongen väldigt svagt.

Laget ligger klart sist i Premier League med två inspelade poäng efter sju spelade matcher, ett horribelt facit för en klubb som inte har råd att halka efter direkt i början. För alla nykomlingar gäller det att få en så bra start som möjligt för att inte riskera att behöva spela primitiv fotboll hela säsongen i ett desperat försök att stanna kvar.

Tottenham Hotspur är svårare att placera den här säsongen, men har fortsatt häng på täten efter en helt okej run i premier League. Fem vinster och två förluster är inget bländande facit, men i vissa stunder spelar laget bra och ser ut som ett topplag. I andra stunder får laget inte till det.

Ingen målfest väntar

Det kryllar av skador hos hemmalaget och det är självklart att det försvagar laget något. Samtidigt går det inte att blunda för den oerhörda bredd som finns i offensiven. Det är snarare den hackande formen och de inte så positiva tongångarna kring laget som skrämmer supportrarna mer i det här läget. Christian Eriksen, Vincent Jansen, Deli Alli, Serge Aurier, Jan Vertonghen och Mousa Dembele spelar inte den här matchen. Det är ett par minst sagt tunga tapp, även fall den offensiva kvintetten som får spela är rätt stark ändå.

Det formsvaga bortalaget Cardiff har ett par tunga spelare borta, men det är å andra sidan inga nyheter och laget kan trumma på som tidigare. Lee Peltier, Nathaniel Mendez-Laing och den isländske mittfältaren Aron Gunnarsson är inte tillgängliga. Det hade varit klart bättre om de var det.

Med det sagt tror vi att laget åker till London med ett supertydligt mål och det är att hålla ner siffrorna i så stor utsträckning som möjligt. Riskminimerande i fokus och en hållen nolla så länge det bara går. Det är lagets mål.

Under 3,5 mål spelas därför till 1,70 gånger krämen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  16:00, lördag 6/10
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.