Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips inför Tottenham – Liverpool 15/9: Vem vinner supermötet?

Oddsen har stökats om rejält inför lördagens tidiga Premier League-match, supermötet mellan Tottenham Hotspur och Liverpool – och med det har även värdet bytt sida. Till vilken?

Annons:

13:30. Viasat Ultra HD, TV3 Sport, Viasat Premium eller Viaplay. Ni kommer väl sitt bänkade i TV-soffan, som oss alla andra Premier League-fantaster?

Rivaliteten mellan Tottenham och Liverpool har intensifierats under de senaste åren och det höjer såklart tempen inför matchen. Att det dessutom handlar om två klubbar med titelambitioner stärker upp det faktumet ännu mer.

Liverpool har, tillsammans med Chelsea och – hör och häpna! – Watford, varit de som gått rent under Premier League-upptakten; vunnit fyra av fyra matcher och målskillnaden i dessa matcher är på störtimponerande 9-1. Den defensiva strukturen har förbättrats med milakliv. Mer balanserat. Och framåt finns den en nästan osannolik spets i spelare som Mohamed Salah, Sadio Mané och Roberto Firmino.

Tre matcher in i det hela hade även ”Spurs” ett helt rent facit, men precis innan det korta uppehåll som nu är till sin ända åkte de på en knapp 1-2-förlust i bortamötet med utropstecknet Watford. Hur blir reaktionen på detta? Dessförinnan hade nämligen en storskalp plockats – en 3-0-kross av Manchester United, på Old Trafford.

Det är inte minst två avbräck, skador, som stör Tottenham inför matchen: på Hugo Lloris och Dele Alli. Utöver det är bland andra Moussa Sissoko samt Erik Lamela osäkra för spel. Gästerna saknar Alex Oxlade-Chamberlain, Dejan Lovren, Adam Lallana och eventuellt Simon Mignolet.

Förra årets facit: endast 2/19 förlorade

Är ni redo? Här blir det att åka av! Två toppkonkurrenter, rivaler och ett fantastiskt sprudlande Liverpool. Målen ser ut att vara nära till hands, men där är oddssättarna helt med på noterna och det är inte där som värdet hittas.

När oddsen presenterades kunde man hitta suveräna odds på spelen till Liverpools favör, men marknaden har satt ned foten och allt städats om totalt.

Nu är värdet tveklöst på spelen till Tottenhams favör, när Liverpool blivit klara oddsfavoriter. Man kan förstå varför fallet blivit som sådant – men att underskatta ”Spurs”, inte minst på Wembley, kan stå sig dyrt.

Tottenham är trots allt en toppkonkurrent och då vore delad pott exempelvis ett utfall som Liverpool skulle kunna köpa. Tror knappast de känner stress över att vinna den här matchen. Mycket till press finns inte.

Under förra året förlorade Tottenham blott två av 19 matcher på Wembley i Premier League; 13-4-2. Det identiska mötet med Liverpool slutade i en 4-1-kross och det omvända 2-2.

Tar Tottenham med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – till 1,87x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 200 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 15/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.