Speltips inför Watford – Chelsea 26/12: 5,10-taggare…

Spelbloggare Publicerat: 25 December 2018

Är det bud på skräll inför ”nästan-derbyt” mellan Watford och Chelsea, där vi ser det senare nämndas favoritskap som oerhört överdrivet. Här ska insatsen femdubblas, är tanken.

Annons:

Det var en fet käftsmäll som Chelsea åkte på före julledigheten och en som de ska försöka komma tillbaka från under Boxing Day, kvällsmatchen med start 20:30. TV-kanalen är Viasat Premium och streamingtjänsten Viaplay.

Och den här käftsmällen, den kom hemma mot Leicester City – en match som förlorades med 0-1 efter att Jamie Vardy smällt in matchens enda balja kort in i den andra halvleken. Insatsen lämnade, som resultatet understryker, mycket att önska. Ännu håller Chelsea dock kvar vid deras fjärdeplats i Premier League, på bättre målskillnad före Arsenal.

Kvällens värdskap på Vicarage Road står Watford för och de har varit ett av de större utropstecknen i serien. De spelar med fart, fläkt och frejdighet – och ofta med bra resultat. De har visst känn på biljetterna ut i Europa och kommit ut ur en mindre dipp efter dubbla vinster över Cardiff City respektive West Ham United.

Tre spelare i Will Hughes, Sebastian Prödl och Daryl Janmaat är i riskzonen att missa matchen för Watford medan Adalberto Penaranda samt Andre Gray är helt out.

Formstarkt Watford rejält underskattade

Undertecknad kan inte alls förstå varför Chelsea ska vara så stora favoriter som oddssättarna vill få dem till och kliver gladeligen in på skrällobjekten här – även med en rejält uppskruvad svårighetsnivå. Kan Watford till och med vinna, månne?

Gillar Watford och ser dem ofta som underskattade. På hemmaplan kan de skaka om vilka pjäser i Premier League som helst och nu kommer de hit med klart stärkt form, via två raka vinster, medan Chelsea oväntat förlorade mot Leicester på hemmaplan och stod för en total plattmatch.

Här saknar bortalaget dessutom Andreas Christensen samtidigt som Victor Moses, Gary Cahill och inte minst Álvaro Morata riskerar missa matchen.

Jämnt lär det bli och vi köper därför den raka ettan till makalösa 5,10 gånger pengarna hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford vinner, rak etta
Odds: 5,10 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:30, onsdag 26/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.