16 december 2019 Crystal Palace Brighton Speltips

Speltips inför Watford – Crystal Palace 26/8: Två målstarka lag

Watford och Crystal Palace har båda öppnat säsongen i Premier League på ett mycket lovande sätt. Det talar för en underhållande historia på söndag.

Annons:

Det tidiga mötet på söndagen blir ett mycket intressant sådant i Premier League. Två lag som gäller som små outsiders i årets säsong gör upp om tre poäng, nämligen Watford och Crystal Palace. Borde har en gedigen organisation som grund, men också mycket offensiv spets.

Vad som imponerar med Crystal Palace är hur laget lyckats byggare på den fina våren från förra säsongen, då Roy Hodgson hade lyckats få snurr på det lag han tog över mitt under säsongen och som då befann sig i kris. Wilfried Zaha har dessutom förlängt sitt kontrakt. Det skadar inte heller direkt och på det hela taget känns Crystal Palace heta just nu, med en vinst och en förlust (men väldigt fin insats) mot Liverpool så här långt. Det bådar gott.

Watford står på två vinster efter lika många spelade matcher. Då har ändå svårspelade lag som Brighton och Burnley stått för motståndet. Snacka om imponerande!

Spel på målmarknaden

Tom Cleverley och Stefan Okaka är båda skadade och kommer drmed inte till spel för hemmalaget, men det är å andra sidan spelare som laget klarat sig utan även i de två första matcherna. Gerard Deulofeu och Ben Wilmot är osäkra kort på förhand, medan Nathaniel Chalobah också kommer att missa matchen. Det står klart redan nu.

Efter det röda kortet mot Liverpool senast, en match som Crystal Palace alltså spelade väldigt bra i, kan Aaron Wan-Bissaka inte spela här. Avstängningen sträcker sig dock bara över den här omgången. Scott Dann är också borta, medan spelare som Jonathan Williams, Connor Wickham och Pape Souaré är osäkra till att kunna delta.

Här har vi två lag med oerhörd offensiv spets och som båda ser det här som en god chans att markera revir samtidigt som tre poäng plockas hem. Det talar för en offensiv match.

Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  14:30, söndag 26/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.