Speltips inför Watford – Liverpool 24/11: Intressant möte

Simon Pålsson Publicerat: 22 November 2018

Det blir målen som hamnar i fokus inför lördagens möte mellan Watford och Liverpool på klassisk engelsk avsparkstid vid 16:00.

Annons:

Det är äntligen Premier League igen efter ett långt landslagsuppehåll och med tanke påa tt det var det allra sista av den sorten den här hösten kan vi nu helt fokusera på ligafotboll med lite härlig Champions League/Europa League fram till jul.

På ena sidan ser vi ett Watford som faktiskt gått väldigt bra under säsongsinledningen och trots att de snubblat lite har bra häng på en topplats. Inför den här helgen ligger laget före Manchester United i tabellen. Det är inte fy skam.

Liverpool däremot har häng på Manchester City i toppen, men har nog inte råd med jättemånga fler poängtapp för att inte tappa mark. Det enda som skiljer är i för sig ett kryss mer (inga förluster hittills) så räkna med en intensiv toppjakt under hösten.

Spel på målmarknaderna

Watford har både Daryl Janmaat och Adalberto Penaranda på skadelistan, men Tom Cleverley ska enligt rapporter vara tillbaka i träning för fulla muggar och kan tänkas ta plats i en matchtruppen för första gången på mycket länge. Det är tveksamt om han kommer att bistå med någonting just här dock.

Jordan Henderson hade lite problem med ena låret efter landslagsuppehållet och kan tvingas till vila här, men som bekant har Jürgen Klopp en bra bredd att luta sig mot ändå. Det kan dock få en lite negativa effekt på Liverpools defensiv.

Känslan är att det här är ett möte som verkligen bör locka gemene man på lördagseftermiddagen då det kan smälla ordentligt. Watford är starka hemma, Liverpool vill alltid vinna.

Båda lagen göra mål spelas till 1,76 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  16:00, lördag 24/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.