Speltips inför West Ham – Chelsea 23/9: Derby i London

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Det blir fullt fokus på söndagens derby i London mellan West Ham och Chelsea, två lag som gärna tar ytterligare poäng i Premier League. Räkna med en bra match.

Annons:

Den intensiva helgen i den engelska fotbollen fortsätter på söndagen med bland annat ett derby i huvudstaden mellan West Ham och Chelsea, två lag med helt olika bakgrund den här säsongen.

West Ham storsatsade inför säsongen och förstärkte laget brett för att få till ett mer slagkraftigt gäng till den här säsongen, men har haltat en del spel- och resultatmässigt inledningsvis. Det är i för sig naturligt att det tar tid att få saker och ting på plats, inte minst med många nyckelspelare borta. Efter vinsten senast hoppas laget nu bygga vidare på sin fina trend.

Chelsea har gått som tåget och är tillsammans med Liverpool laget som har imponerat mest. Idel raka vinster och dessutom 1-0 borta mot PAOK i Europa League tidigare i veckan. En drömstart för Maurizio Sarri på hans nya jobb.

Ett hörnspel hämtas

West Ham har en fortsatt väldigt lång skadelista, någonting som varit ett problem under inledningen på säsongen och som kan komma att bli jobbigt här också. Det värsta är förmodligen att Jack Wilshere är skadad, men det är inte välkommet med Winston Reid, Manuel Lanzini och Andy Carroll på skadelistan. Chicarito och Marko Arnautovic är småskadade.

Chelsea har också ett par tunga skador, men det handlar främst om spelare som förhoppningsvis kan komma till spel ändå, sina småskador till trots. Det rör sig om Pedro, Mateo Kovacic och Emerson. Därill är Marco van Ginkel garanterat skadad.

Att det är gästerna som är favoriter här känns givet, men dels kommer startelvorna att vara viktiga innan det går att kliva in på ett sådant spel. Matchen lär också få en tydlig derbykaraktär och räkna med att West Ham, med lite vind i sin segel, ger allt här.

Oavsett om Chelsea tar ledningen eller inte – eller kanske allra främst då – kommer West Ham att sticka upp och vara tunga. Hörnlinan på 3,5 lockar helt klart. Det blir vårt spel till 1,80 gånger pengarna hos Betway. Alltså över 3,5 hörnor för hemmalaget.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  West Ham över 3,5 hörnor
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  14:30, söndag 23/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.