22 februari 2019 West Ham Fulham Speltips

Speltips inför West Ham – Manchester United 29/9: Tidig avspark

Med en uppåtpekande formkurva hoppas West Ham United kunna fälla krokben för Manchester United inför hemmapubliken på London Stadium. Lyckas de?

Annons:

Fyra matcher. Fyra förluster. Kris, burop och en klubb i spillror. Och nu – lite, lite andrum. West Ham United mår i alla fall klart bättre och hoppas fortsätta leverera på ett liknande sätt som de senaste veckorna.

Först var det Everton, på bortaplan, som besegrades med 3-1 och det följde upp ett kryss när Chelsea kom på besök. Skillnaderna i matchen från innan dessa har varit fundamentala; samspelet är mer väloljat och defensiven täppts till.

Utöver detta kommer de också från en brutal 8-0-kross av League Two-klubben Macclesfield Town i Ligacupen. Alltid positivt att få det att lossna, få proppen ur, oavsett motstånd. Sex olika spelare antecknades i protokollet då.

Storyn om Manchester United är ni såklart bekanta vid nu. Resultaten sviker, spelet likaså och José Mourinho är seriens mest pressade man på tränarfronten. Hans kontrakt tål inte mycket mer…

Veckans möte med Derby County i cupen slutade i en straffsparksförlust, efter att det stått 2-2 på tavlan efter såväl 90 som 120 minuter. Innan dess fick man bara 1-1 mot Wolverhampton i Premier League. Och båda dessa matcher har spelats på hemmaplan, där ”De röda djävlarna” normalt brukar vara solida.

Galet odds

Jack Wilshere och Andy Carroll out. Chicharito och Marko Arnautovic osäkra. Det är inte vilka spelare som helst för West Ham. En stor del av den offensiva kapaciteten riskerar försvinna.

Dock rapporteras det om att båda de osäkra anfallarna är aktuella för spel, med Arnautovic närmast. Då kan man ändå komma undan med situationen hyfsat.

Att Manchester United, så sårbara som de det facto är och på bortaplan, hittas till siffror under dubbla insatsen för det raka spelet är helt makalöst missvisande. Favoriter? Absolut. Men knappast såhär stora.

Gästerna är inte att lita på, det har de bevisat vid upprepande tillfällen och nu möter de ett West Ham vars formkurva pekar spikrakt uppåt. Förutom det väntar Champions League-spel kommande vecka och om det inte skulle innebära rotation, kan det i alla fall vara så att fokus är lite missriktat.

Ni förstår vartåt vi lutar, eller hur?

Spelet blir West Ham +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner eller fixar oavgjort – till 2,08x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 29/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.