4 maj 2019 Speltips Bournemouth Tottenham

Speltips inför West Ham – Tottenham 20/10: Svårbedömd historia

Det får bli ett värdespel inför lördagens möte i Premier League mellan West Ham United och Tottenham Hotspur, en högst svårbedömd match.

Annons:

Det blir fullt fokus på Premier League under lördagen när inte mindre än åtta matcher från den nionde omgången ska avgöras. Därefter finns det ytterligare två matcher kvar att spela, en på söndag och en i början av nästa vecka, på måndagskvällen.

Ett möte som sticker ut lite på lördagen är det som spelas på klassisk avsparkstid 16:00. Då väntar nämligen ett Londonderby mellan West Ham och Tottenham, två lag som varit besvikelser så här långt. Men faktum är att Tottenham trots sin lite risiga säsongsinledning ändå har häng på toppen. Sex vinster på åtta omgångar räcker för att bara ha två poäng upp till toppen.

Mer oroväckande är det för West Ham, som till följd av enorma skadeproblem aldrig fått det att lyfta. Att redan ha förlorat fem matcher är en klar missräkning, men laget har förhoppningar om att få fart på maskineriet snart. 3-1-vinsten mot Manchester United var en skön boost och kanske har landslagsuppehållet givit Manuel Pellegrini chansen att styra om saker och ting i laget nu.

Ett värdespel hämtas

Det fortsätter att finnas stora problem med skador och andra avbräck hos West Ham. Manuel Pellegrini har egentligen inte kunnat spela med bästa möjliga lag i någon match än så länge. En klar nackdel för West Ham och någonting som också gör det svårt att egentligen veta hur bra laget är. Nu kommer Jack Wilshere, Carlos Sanchez, Andy Carroll, Manuel Lanzini och Winston Reid att missa matchen -igen. Tungt värre. Lägg till att spelare som Chicharito, Arthur Masuaku och Robert Snodgrass är osäkra till spel.

Dele Alli, Jan Vertonghen och Vincent Janssen är skadade för bortalagets del. Det är väl egentligen först och främst de två förstnämnda som påverkar laget negativt, allra främst då Dele Alli. Men å andra sidan består offensiven av spelare som Harry Kane, Heung-Min Son, Christian Eriksen och Lucas Moura. Det ska räcka ganska långt. Danny Rose är för övrigt också högst osäker till spel.

Här kommer vi kliva in på ett rent värdespel och går lite på magkänslan. Tottenham är ett bättre lag och lär ligga närmare en seger. Men i vår värld är runt 1,85-1,91 inte tillräckligt bra på det raka spelet på Spurs.

X ger just nu närmare fyra gånger såsen. Hos Unibet får vi 3,90 gånger pengarna på att matchen ska sluta oavgjort och det känns som ett värdespel som är dumt att undvika. Skruva ner insatsen lite om det känns lite väl skakigt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  16:00, lördag 20/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.