Speltips inför Cagliari – Torino 26/11: Fel favorit?

Spelbloggare Publicerat: 26 November 2018

Ännu förlustfria på hemmaplan står Cagliari inför en spännande uppgift när ett lite svårbedömt Torino kommer på besök till Sardegna Arena, varifrån ett starkt speltips presenteras.

Annons:

Omgång nummer 13 av Serie A ska summeras i omstarten av italienska Serie A och det med en måndagsmatch mellan Cagliari och Torino. Vem plockar de tre pinnarna, eller blir det delad pott denna afton?

Det handlar om ett Cagliari som varit och det facto fortfarande anses vara en kandidat för en potentiell strid om kontraktet, liksom det var ända in i kaklet under fjolåret. Positiva tendenser har synts till och i viss mån kan man vara tillfredsställda även med resultaten, så ännu är varningsflaggan inte höjd rakt upp i luften.

Vid händelse av en trea här, inför hemmapubliken, skulle de ta ett jätteskutt från botten och befästa deras position i tabellens mittenskikt.

Torino finns det kapacitet i. Mer att kräma ut. Nu är de faktiskt bara strax ovanför kvällens motståndare, hoppas kunna justera en hel del till det bättre och klättra mot Europaområdet – ett område de har som målbild att kunna utmana i.

En oväntad förlust blev det i hemmamötet mot utropstecknet Parma häromveckan, före uppehållet, med siffrorna 1-2. Där kom man långtifrån till sin rätt och måste stå för en bättre insats för att ha chansen här i ett, på förhand, lite småklurigt möte.

Lagen har varsin spelare borta inför matchen. Cagliari med skadade Ragnar Klavan och Torino med avstängde Tomás Rincón.

Värdet helt klart på Cagliari

Ser det som närmast helt öppet inför matchen – femtio-femtio, eventuellt med Cagliari som aspirerande på favoritstämpeln. Lutar lite över åt deras håll.

Och ja, när spelbolagen då presenterar Torino som rätt klara favoriter är det således enkelt att ta sida. Värdet hittas helt klart på kvällens hemmalag. Inget som helst snack om saken…

Torino är bättre, absolut, men skillnaderna blir väl neutraliserade av hemma-/bortaplansfaktorn. Adderas in i den ska att Cagliari ännu, på fem matcher, inte förlorat på Sardegna Arena under spelåret. Utöver det kommer Torino från en sämre insats och kanske kan formen vara lite i fara?

Speltipset blir Cagliari +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,12 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Cagliari +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, måndag 26/11
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: