Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips inför Frosinone – Juventus 23/9: Nu lossnar det

Juventus är glasklara favoriter inför söndagens möte med Frosinone, det som av allt att döma kommer att bli ett av bottenlaget i årets Serie A.

Annons:

Den italienska ligasäsongen fortsätter och precis som vanligt är söndagen totalt smockad med matcher runt om i Italien. Det gör det lämpligt att slå sig ner under stora delar av dagen, men missa inte heller den sena matchen mellan Frosinone och Juventus.

Det är självklart att gästerna är enormt stora favoriter här. Spelbolagen är inne på samma spår och gör det omöjligt att kliva in på ett rakt spel. Frosinone har öppnat säsongen med tre förluster och ett kryss, där två storförluster sticker ut och oroar. 4-0 mot Atalanta och 5-0 mot Sampdoria gör det svårt att ha några förväntningar på laget när Juve gästar.

Juventus har gått som tåget – vem hade kunnat tro annat – med fyra raka vinster i ligan och tre poäng i Champions League tidigare i veckan. Det som oroar är att det inte blir några överkörning än och fortfarande finns en del att jobba på spelmässigt, men att ändå ha full pott imponerar. Såklart.

Juventus är för starka

I hemmalaget saknas en rad spelare som hade kunnat vara aktuella för startelvan och som därigenom försvagar laget en hel del. Nu är visserligen Joel Campbell tillbaka och det ger en skön boost till laget. Luca Paganini, Mirko Gori och Federico Dionisi är alla skadade dock. Danilo Soddimo kommer också att testas sent och kan komma att ställas över här.

Juventus har också ett ordentligt manfall, men har såklart en annan bredd att luta sig mot i ett sådant skede. Douglas Costa kommer inte till spel då han är avstängd i fyra matcher, men då han även har en fotskada lär han vara borta ett bra tag alldeles oavsett. Leonardo Spinazzola, Mattia De Sciglio och Andrea Barzagli gör honom sällskap på skadelistan. Sami Khedira hade problem i veckan mot Valencia och behövde bytas ut tidigt. Hans status är oklar i skrivande stund.

Juventus kommer att kunna ställa en konkurrenskraftig och väldigt stark startelva på planen. Det är en startelva på en helt annan nivå än den som kommer att stå på andra sidan. Nu tror vi också att Juve passar på att växla upp efter en säsongsinledning som varit lite offensivt trevande. Cristiano Ronaldo har vaknat och det lär märkas.

Juventus -2 (asian handicap) spelas till 2,02 gånger krämen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid tvåmålsvinst.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus -2 (asian handicap)
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, söndag 23/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.