Speltips inför Inter – Fiorentina 25/9: Spel på målmarknaden

Förväntningarna på mål är uppskruvade till höga nivåer inför mötet mellan formstarka Inter och Fiorentina i Serie A på tisdagen.

Annons:

Det gäller att få in så många ligaomgångar som möjligt innan landslagasuppehållen börjar dugga tätt igen och med ett nytt sådant runt hörnet vill Serie A städa av ytterligare en omgång, denna gång mitt i veckan. Inter tar sig an Fiorentina hemma i Milano och förväntningarna är på topp.

Förra säsongen fick vi se 1-1 i Florens och 3-0 till Inter i Milano, men säsongen dessförinnan bjöd matcherna på totalt 15 mål tillsammans. Svindlande siffror. Förhoppningsvis står vi inför någonting liknande igen.

Fiorentina har tre vinster på sina fem inledande matcher och har bara en förlust, borta mot Napoli. Det får ses som en stark inledning på säsongen och gör laget spännande inför fortsättningen av densamma.

Samtidigt möter Fiorentina nu ett Inter som har vaknat till liv. 2-1-vinsten mot Tottenham lär ha inneburit en rejäl skjuts i självförtroende och 1-0-segern mot Sampdoria senast vittnar om att laget är på rätt väg. Som vanligt känns Inter vassa framåt med spelare som Icardi på planen.

Vilka ska kunna hålla tätt?

Det här är faktiskt två lag som numera inte har så många avbräck att rapportera om, varpå båda lagen kommer väldigt starka till matchen. Det finns inga ursäkter att slänga fram i händelse av en svag prestation. I hemmalaget är den viktige anfallaren Icardi som bekant tillbaka och han har sett stark ut i sina första matcher efter skadan. Den enda spelaren som saknas i Inter är Sime Vrsaljko.

Fiorentina har inte några avbräck att rapportera om, varken skador eller avstängningar, varpå det lag som Viola kan sätta på planen har alla möjligheter att åka till Milano och störa Inter på tisdagskvällen. Det måste vara den rimliga förväntan på laget.

Här tror vi som sagt att båda lagens allt finare form sista veckorna gör att de kliver in med självförtroende till matchen. Samtidigt kan vi blicka tillbaka på en målrik trend lär lagen drabbat samman i Serie A, med flera väldigt målrika matcher. Det mesta pekar på att vi står inför ett liknande scenario igen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,77 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 25/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.