Speltips inför Inter – Napoli 26/12: Italiensk julfotboll

Det går att hitta ett riktigt fint värdespel på den sena kvällsmatchen i italienska Serie A på annandagen. Då tar Inter sig an Napoli hemma i Milano.

Annons:

Det finns fina traditioner med fotboll i juletid runt om i Europa och även fall många på svensk mark tydligast kopplar det här till de brittiska öarna finns det faktiskt andra ligor som kör vidare på samma koncept. I Italien spelas full omgång i härliga Serie A på annandagen.

Som fotbollsälskare är mellandagarna med andra ord väldigt fina dagar och även fall många riktar sina huvudsakliga blickar mot England finns det värde i att slänga en, två eller en handfull blickar mot Italien också. Inte minst på kvällen. Då väntar nämligen det tunga mötet mellan Inter och Napoli – en match som rundar av den italienska fotbollsdagen med start 20:30.

Hemmalaget har har varit mycket starka på hemmaplan på senare tid och har sex raka raka vinster, men har efter tappet i Champions League mot PSV Eindhoven sett stabbigare ut. Det känns inte lika mycket som ett lag i harmoni längre och även fall det är hemmaplan här väntar ett betydligt tuffare motstånd än vad det har gjort i de sex senaste ligamatcherna på hemmaplan.

Märk väl att Napoli dessutom bara förlorat tre (!) av sina 38 (!) senaste bortamatcher i Serie A. Dessutom har Napoli fyra raka hållna nollor mot Inter och trivs bevisligen mycket bra mot laget.

Bra värde på gästerna

Radja Nainggolan ser ut att inte spela mer för Inter på ett bra tag efter att ha åkt på en intern avstängning. Det bråk som har funnits mellan klubben och spelaren har alltså mynnat ut i att han nu inte finns tillgänglig för laget. Det är ett klart avbräck för båda parter. Dessutom är den viktige mittbacken Miranda högst osäker till spel. Två tunga tapp för hemmalaget här.

Samtidigt ser vi ett bortalag som har starkast möjliga lag tillgängligt, sånär som på Vlad Chiriches. Carlo Ancelotti kan med andra ord mönstra en mycket stark startelva, varpå vi tycker att bortalaget borde ses som någon slags favorit här.

Det är alltid en tuff bortamatch i Milano och att räkna med att den raka vinsten för Napoli ska vara helt gångbar är att ta ut svängarna lite väl. Men för den som ämnar spela med bra värde känns ett plushandikapp högst lämpligt. Inters form är som bekant ingenting som skrämmer.

Napoli +0,25 (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen hos Bethard. Då får vi halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort, men vi vinner med andra halvan.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Napoli +0,25 (asian handicap)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, onsdag 26/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.