28 november 2018 Napoli Röda Stjärnan Speltips

Speltips inför Napoli – AC Milan 25/8: Toppmöte i Serie A

Napoli står som värd för lördagens absolut hetaste möte då AC Milan kommer på besök i den andra omgången av Serie A den här säsongen.

Annons:

Lördagens absolut hetaste möte runt om i fotbollens Europa avgörs mellan två italienska topplag i Napoli och AC Milan, som på eget håll satsat hårt inför den kommande säsongen. AC Milan står för den klart mest intressanta satsningen i ett försök att åter etablera sig som topplag.

Ser vi till avslutningen på förra året finns det väldigt många fina saker att bygga vidare på, med endast två förluster på de 20 sista matcherna. Gennaro Gattuso har nu dessutom ett förstärkt lag, inte minst i offensiven, där Gonzalo Higuain alltså anslutit. Det ska sägas att det här blir lagets första ligamatch för säsongen då premiäromgångens möte med Genoa ställdes in.

Napoli har tappat Maurizio Sarri och nyckelspelaren Jorginho inför säsongen. Carlo Ancelotti har tagit över som huvudtränare och kommer med ännu mer rutin än sin företrädare. Samtidigt är den fotboll han spelar inte fullt lika charmig, men å andra sidan stabil. 2-1-vinsten mot Lazio i premiären visar ändå att Napoli kan bli att räkna med även den här säsongen.

Spel på målmarknaden

Napoli har fortfarande ett par spelare på skadelistan inför den här matchen och kan därmed inte sätta precis det laget som önskas på banan. Å andra sidan är startelvan fortfarande väldigt stark, inte minst i den offensiva delen av spelet. Faouzi Ghoulam, Alex Meret och Amin Younes är indisponibla.

AC Milan vilade som bekant förra veckan och har därefter kunnat få lite fler bitar på plats. Det gör att en sådan som Gonzalo Higuain nu har ytterligare en träningsvecka i benen med sina nya lagkamrater. Däremot får AC Milan klara sig utan Ivan Strinic och Andrea Conti, där den sistnämnda även han anslöt från Juventus inför den hrä säsongen. Hakan Calhanoglu är avstängd och kommer inte heller till spel.

Känslan är att båda lagen har sina absoluta styrkor i offensiven och därför känns ett målspel som det mest intressanta så här på förhand.

Båda lagen göra mål spelas till 1,85 gånger insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,85  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:30, lördag 25/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.