21 februari 2020 Cagliari Napoli Speltips

Speltips inför Napoli – Parma 26/9: Formstarkt bortalag

Givetvis råder det klasskillnad mellan Napoli och Parma. Överdrift ska det emellertid inte tas till – och det känner vi att fallet blivit från oddssättarnas sida inför kvällens möte dem emellan.

Annons:

Vad är det som hänt i Parma? Som en blixt från klar himmel har de radat upp två vinster, ena borta mot ett Inter med toppambitioner och senast med 2-0 över Cagliari. Dubbla nollor. Dubbla treor. Nu har de fått ett lyft i tabellen och för deras del kommer varenda pinne vara av största betydelse, som nykomlingar och tippade i botten.

Nu väntar ett tufft hinder, i en av årets värsta bortamatcher. Napoli ska vara och tampas i seriens toppskikt och är erkänt extremt svårhandskade på Stadio San Paolo. Där kan de ställa till det för vilken världspjäs som helst.

Napoli har inlett spelåret med fyra vunna och en förlust, vilket placerar dem som tvåa bakom dominanta Juventus som inte tappat vid ett enda tillfälle. Har kan kapaciteten att faktiskt skapa nerv i toppstriden, som var fallet en bra bit ända in i kaklet under fjolåret? Det mesta talar, trots allt, för – nej.

Men uppe i toppen ska de i alla fall vara, Napoli. Därefter är det bara att se hur långt det räcker. Förutom det spelas även Champions League-fotboll och premiären, borta mot Röda Stjärnan, landade i en mållös historia.

Kvintetten bestående av Vlad Chiriches, Amin Younes, Alex Meret, Faouzi Ghoulam och Adam Ounas är på frånvarolistan för Napoli. Gästerna saknar i deras tur Jonathan Biabiany samt Emanuele Calaio.

Vettig skrällchans

Siffrorna skulle kunna skjuta i höjden till Napolis fördel, men vi vill ändå se Parma med hyfsad chans att skapa nerv på Stadio San Paolo. Gillar starkt vad de visat upp på sistone, speciellt i defensiven.

Napoli är i hyfsad form, men den är knappast toppad och stundtals har de sett sårbara ut. Inte direkt sprudlat.

Gällande Parma finns det mycket positivt att nämna från de två senaste matcherna, varav ena landade i en bortavinst och hållen nolla mot Inter. Försvarsspelet har varit fint under hela året och det var bland annat nära att bli en pinne i mötet mot Juventus häromveckan. 1-2 slutade det då. Inte en enda match är förlorad med siffror större än uddamålet.

+2,0 mål (asian handicap) på Parma synas till 1,83 gånger pengarna hos Titanbet. Gäller då är insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två baljor.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 100% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Parma +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 26/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.