Speltips inför Torino – AS Roma 19/8: Robin Olsen debuterar

Simon Pålsson Publicerat: 19 August 2018

Det vankas debut i den italienska ligafotbollen för Robin Olsen när AS Roma nu premiärspelar borta mot Torino i Serie A på söndagskvällen.

Annons:

Efter den tragiska trafikolyckan i Italien i veckan var det snack om att hela den första omgången skulle skjutas fram, men redan på lördagen spelades de första matcherna för säsongen. Premiäromgången fortsätter på söndagen och det är egentligen bara AC Milan – Genoa som skjuts fram.

Det innebär också att Robin Olsen av allt att döma nu gör sin debut i Serie A på söndagen. Den svenske landslagsmålvakten värvades som bekant till AS Roma under sommaren och är tänkt som ersättare till Alisson Becker, som lämnade för en rekordsumma till Liverpool tidigare i somras. Robin Olsen har mycket press på sina axlar, men har tagit fina steg i sin utveckling och kan nu ta nästa stora kliv i karriären rent statusmässigt.

Faktum är att båda lagen har riktigt tunga målvakter mellan sina respektive stolpar i den här matchen. Sirigu står som bekant i Torino, varpå vi alltså får njuta av två namnkunniga målvakter, speciellt för den svenska fotbollspubliken. Därför är det klokt med ett målspel.

Underspelet känns helt givet

Det är alltid svårt att dra några växlar av försäsongen, men vad som är intressant med AS Roma är hur mycket laget roterat så här långt. De största matcherna har spelats i Champions Cup mot lag som Real Madrid, FC Barcelona och Tottenham. En vinst och två hedersamma förluster är ett helt okej facit, men i ärlighetens namn vet vi för lite om var AS Roma står just nu. Känslan är att det finns en del att jobba på, så som sig bör så här tidigt på säsongen.

Torino har faktiskt gått väldigt bra, med fem vinster på sex träningsmatcher och dessutom klara 4-0 i tävlingspremiären förra veckan mot Cosenza. Då var det cupmatch i Coppa Italia som gällde. Nu är det alltså premiär i Serie A som gäller.

Spelbolagen tror på en målrik tillställning, men vi tänker att den förhoppningen är klar överdriven.

Under 3,5 mål spelas till 1,69 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:00, söndag 19/8
TV:   Strive
Stream:   Strive

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.