Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför AaB – Midtjylland 20/7: Fredagsunderhållning från Danmark

Fredagsunderhållning från Danmark bjuds på när AaB Aalborg och FC Midtjylland möter varandra i en kamp om tre färska pinnar. Var hamnar dessa? Det är svårt att via, men på målfronten har vi mer av en klar tanke.

Annons:

Det danska fotbollsåret har precis inletts och klubbarna ska avverka deras blott andra matcher i förstadivisionen, Superliga. Premiärerna innehöll en del smällkarameller, så det finns förhoppningar om fler skrällar och kanske framförallt fler välspelade matcher.

AaB stod för en stark premiärinsats och vann bortamötet mot Sönderjyske med ett mål mot noll. Mittfältaren Kasper Kusk fick då det första och sista ordet på målfronten, i den 79:e minuten och nu hoppas man åter kunna ställa till med någonting storartat – mot ett mycket kompetent motstånd.

För på den andra sidan planhalvan står ju Midtjylland, de danska mästarna. Här finns med andra ord stor potential och de väntas kunna utmana där uppe på nytt, ännu mer efter att storfavoriten Köpenhamn föll lika hårt som oväntat i premiären.

Nåja, premiären blev det ett mållöst kryss hemma mot AGF i – och det är man förstås inte tillfredsställda med. Att misslyckas vinna på hemmaplan, oavsett motstånd, är nästan en besvikelse. Då missades dessutom en straffspark i slutminuterna av matchen, varför det hela lämnade ännu bittrare eftersmak.

Öppna dörrar

Det sprudlade inte om Midtjylland i premiären, men det var också en del oflyt inblandad i varför man inte förmådde att spräcka nollan. Chanserna fanns, tveklöst.

Normalt finns större kapacitet hos mästarna, särskilt i offensiven. Tittar vi till de vänskapsmatcher som spelats under uppehållet, fem till antalet, har alla innehållit mål åt båda håll.

Midtjylland är så pass starka att de har all rätt i att kunna trycka upp positionerna – också på resande fot, mot AaB.

Och från AaB väntar vi oss kanske inte full rulle, men på hemmaplan och redan nu stärkta av en trea i premiären blir det i alla fall inte till att backa hemåt.

Så, summa summarum: öppna dörrar?

Båda lagen gör mål spelas till 1,87x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, fredag 20/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.