Speltips inför Aarhus – Sønderjyske 3/8: Danskt ligamöte på schemat

Simon Pålsson Publicerat: 30 July 2018

Efter tre spelade omgångar i den danska ligafotbollen är det nu dags att steppa upp med en vinst för Aarhus, som tar sig an Sønderjyske på hemmaplan.

Annons:

För att hinna med att spela så många matcher som möjligt innan vintern lamslår de norra delarna av Europa har den danska ligan precis som vanligt dragit igång flera veckor tidigare än stora ligor runt om i Europa.

I skrivande stund är tre fulla omgångar spelade och tack vare mötet mellan Aarhus och Sønderjyske kliver vi in i den fjärde omgången redan nu. Här ser vi två lag som har inlett säsongen helt okej, med tre respektive fyra poäng vardera.

Som vanligt är det svårt att dra för stora växlar efter så få spelade matcher. Lagen har bara visat en bråkdel av vad de kan komma att visa resten av säsongen och fortfarande råder viss ringrostighet. Nu gäller det hur som helst att komma in i vinnarspåret så tidigt det bara går.

Ett spel på målmarknaden

I egenskap av hemmalag kommer Aarhus att kliva ut till det här mötet som klara favoriter att plocka hem vinsten. Spelbolagen är inne på precis samma spår och det raka spelet på hemmalaget betalar i nuläget bara dryga dubbla såsen. Det är på intet sätt tillräckligt för att blicka åt det hållet.

Snarare tänker vi fokusera på målmarknaden, där känslan är att Sønderjyske är vassa framåt. Fyra mål framåt i de två senaste matcherna bådar gott inför fortsättningen och trots att det är bortaplan som gäller här tror vi att deras möjligheter att såra framåt är förhållandevis goda.

Efter tre spelade matcher står Aarhus på tre raka kryss och kommer nu att gå för en vinst på hemmaplan. Den approachen till själva matchen lär göra matchbilden aningen mer öppen och bör öka chanserna att få se mål här.

Båda lagen att göra mål i matchen spelas till 1,81 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, fredag 3/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.