28 april 2019 torino ac milan speltips serie a

Speltips inför AC Milan – F91 Dudelange 29/11: Tydligt värde

Annat än en vinst vore en katastrof för AC Milan i torsdagens Europa League-match mot gruppjumbon, slagpåsen och luxemburgska F91 Dudelange. Här kan siffrorna bli av den större varianten.

Annons:

Det dryper av ångest och spänning i Europa League-gruppspelen och specifikt grupp F, var dessa klubbar medverkar. Tre klubbar slåss nästan helt jämsides om de två slutspelsplatserna medan Dudelange, föga förvånande, inte förmått att räcka till och mest är här för erfarenhetens skull. Resultat är för mycket att kräva.

1. Real Betis, 4: 2-2-0, 8p, +4 mål
2. Milan, 4: 2-1-1, 7p, +2 mål
3. Olympiakos, 4: 2-1-1, 7p, +4 mål
4. F91 Dudelange, 4: 0-0-4, 0p, -10 mål

För Milans del återstår den här matchen samt Olympiakos borta – en bra mycket tuffare fajt – i den avslutande. Att inte vinna här kan således komma att bli helt förödande och risken för det ska värderas som betydande liten. Det är bara att läsa av 1X2-oddsen för att få en liten överblick om detta: 1,09-12,0-46,0.

Nu kliver vi dessutom snart in i december månad, där spelschemana runtom i Europa blir allt tajtare och då speciellt för klubbarna som spelar Europafotboll. Redan under söndagen, lunchtid, väntar utropstecknet Parma för Milan i Serie A.

Milan vinner klart

Allt annat än en hemmavinst vore chockerande denna afton – och vi tycker oss också hitta rätt klart värde på spelen till Milans favör. Observera dock att risken för justeringar på oddsfronten är av överhängande risk och att situationen kan vara en annan till närmare avspark.

Som nämnt: Dudelange räcker inte till på den här scenen. Luxemburgsk fotboll i allmänhet och kanske klubbfotbollen i synnerhet saknar helt status ute i Europa och dessutom har klubben haft en jobbig säsong såhär långt och är ”bara” placerade som trea i den inhemska serien – ett underbetyg modellen större.

Europa League-äventyret har summerats i fyra förluster av fyra möjliga och bortamötena med Real Betis samt Olympiakos förlorats med 0-3 respektive 1-5.

Givetvis kommer det roteras i Milan, men skillnaderna är hur man än vrider och vänder på det helt fundamentala och den här matchen bör trots allt tas seriöst med tanke på hur öppet det är inför de två avslutande gruppspelsomgångarna.

4-0?

Vi spelar Milan med -2,75 mål (asian handicap) – och får då halv vinst på spelet om de plockar hem det med exakt tre baljors marginal – till finfina 1,93x hos Mobilebet.

Annons:
  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 300% extra upp till 600 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Milan -2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Mobilebet
Spelstopp: 18:55, torsdag 29/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.