Speltips inför AEK Larnaca – Bayer Leverkusen 13/12: 1X2-spel

Slutspelet är klappat och klart, men lyckas Bayer Leverkusen behålla förstaplatsen? Europa League står på menyn och tyskarnas motstånd står cypriotiska AEK Larnaca för. Här hittar ni – odds, allt inför matchen och ett rykande hett speltips.

Annons:

Sättet som AEK Larnaca hämtat andan från de två inledande förlusterna av Europa Leagues gruppspel – en vinst och två kryss därefter – är imponerande och tyder på moral, men dessvärre har det inte räckt ända in i kaklet och det står klart att slutspelet är utom räckhåll med en match, den här, kvar att avverka.

De cypriotiska klubbarna har en förhållandevis anonym status i Europa, men kan göra lite väsen av sig under stunder och då specifikt på hemmaplan. På ön är de sällan att räkna som lättviktare, Larnaca inkluderat.

Men det är klart att kvalitetsavståndet till Bayer Leverkusen är betydande. Tyskarna har förstaplatsen i sina händer och kan som sämst bli tvåa och därmed ändå spela slutspelsfotboll. Förmår de att vinna på Cypern, då kommer Zürich oavsett resultat i den parallella matchen inte kunna komma ifatt.

Annars, bortom succén här i Europa League, har Leverkusen varit en mäkta besvikelse under spelåret. Faktum är att de, tippade som en av de klubbarna som skulle kunna utmana om en Champions League-biljett, hittas på den undre tabellhalvan av Bundesliga. Allt annat än vad som varit tänkt.

Håller för favoritskapet?

Det är ett hyfsat skadeskjutet bortalag, men de väntas trots allt presentera en stark startelva, eventuellt så pass ordinarie som möjligt. De har trots allt förstaplatsen att hålla kvar vid och borde då lyckas väl, är tanken.

AEK Larnaca kommer från två raka förluster och har med det tappat mark i den inhemska serien. Nu när de ändå inte har slutspelet inom räckhåll – kliver man in med fulla krafter här? Med huvudena på rätt ställe? Det ställer vi oss lite tveksamt till.

Utan en närmast prickfri insats kommer cyprioterna få en tuff uppgift att hålla ett betydligt starkare Bayer Leverkusen i styr…

Mobilebet presenterar oddset 1,90 för den raka tvåan och det tas.

Annons:
  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 300% upp till 600 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen vinner, rak tvåa
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mobilebet
Spelstopp: 21:00, torsdag 13/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.