Långtidsspel speltips Allsvenskan 2019

Speltips inför AIK – Brommapojkarna 22/7: Specialspel

Krafterna ska sparas smart och då riskerar AIK:s möte med Brommapojkarna komma att bli lite avvaktande, tillknäppt och i sin tur målsnålt.

ODDSBOOST: Få 7,00 på AIK att vinna matchen!

Annons:

Det handlar om ett derby, men med Brommapojkarna – deras historia och skrala fanbas – saknar matchen egentligen allt för att kunna tituleras som ett sådant, bortsett från det geografiska. En serielunksmatch som de flesta andra matcher, med andra ord.

En betydelsefull match är det ändock. AIK leder Allsvenskan, men är pressade underifrån av i första hand Hammarby, IFK Norrköping och Djurgården. De två förstnämnda i den raden är båda tre pinnar bakom, med matchen mindre spelad än solnaiterna. Getingbo till titelstrid att vänta?

Överens är de flesta om att AIK står absolut starkast i den här titelstriden. De har spelarna. De har utgångspositionen. Och de har formen. Här och nu ska tre pinnar bara ticka in på kontot, mot en av seriens tunnaste motståndare.

När Brommapojkarna klev upp i Allsvenskan titulerades de direkt som en av de klaraste bottenkandidaterna och när flera spelare som stuckit ut nere i Superettan lämnade skutan, utan att backas upp överdrivet bra, var förväntningarna ännu lägre ställda på talangfabriken till förening.

Men visst kan kontraktet fixas! Laget är tredjejumbo, således på kvalplats, och har även säker mark inom räckhåll. Det som oroar en del är den allsvenska omstarten, där det blivit förluster mot jumbon Sirius samt nästjumbon Dalkurd. Istället för att skapa utrymme nedåt, har situationen bara blivit än mer prekär.

Vinner första halvlek

Normalt, till rådande odds, hade kanske ett standardminusspel på AIK suttit på sin plats, men nu finns framförallt en faktor att beakta.

Först: att AIK kommer från 120 minuters tuff fotboll mot Shamrock Rovers i Europa League-kvalet.

Det inledande mötet innan hade vunnits, då på bortaplan, och det omvända på Tele2 Arena slutade med omvända siffror, 0-1. Till sist kunde solnaiterna lösa det hela i förlängningen.

Man kan räkna med en hel del trötta ben efter den matchen, samt rotation. Har man chansen, då kommer tempot slås av på. Med den påtagliga värmeböljan kan det bli ännu tydligare.

Brommapojkarna trivs inte på naturgräs och kommer från två hemska prestationer samt förluster mot två av de främsta bottenkonkurrenterna, med den samlade målskillnaden om 0-4 i dessa matcher.

AIK inleder starkt, tar ledningen – och slår av på tempot?

Istället för ett normalt minushandikapp på AIK, känner vi därför att ett spel på dem att vinna första halvlek sitter bättre på sin plats. Oddset är 1,72 och det presenteras av Ladbrokes.

Annons:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: AIK vinner (första halvlek)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes
Spelstopp: 15:00, söndag 22/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.