Speltips inför Ajax – Dynamo Kiev 22/8: Helt galen värdering

Spelbloggare Publicerat: 22 August 2018

Ett specifikt spelbolag har hamnat helt snett på en specialmarknad inför Champions League-playoffet mellan Ajax och Dynamo Kiev. Det utnyttjar vi omgående!

Annons:

180 minuter. Det står mellan att få spela Champions League eller Europa League för klubbarna som nått ända till den här playoffrundan.

Här möter holländska Ajax och ukrainska Dynamo Kiev varandra – ett dubbelmöte som är förhållandevis öppet, med de förstnämnda som ändå hyfsat klara favoriter. Men det är knappast så att skillnaderna ska vara enorma på något sätt.

Det här spelåret ser Ajax klart mer slagkraftigt ut än förra ditot. Ung talang och hunger finns alltjämt – nu utbalanserat med klart mer beprövat material i sådana som Dusan Tadic, senast från Southampton, samt Daley Blind, från Manchester United.

Utfallet av denna satsning i CL-kvalet har, hittills, varit positiv! Sturm Graz krossades och Standard Liége likaså.

Motståndarna, då, Dynamo Kiev? De har kört hela rent facit i det inhemska seriespelet, vunnit fyra av fyra matcher – enbart via 1-0-vinster! Defensiva styrkebesked, med andra ord. En kvalrunda har därutöver blivit, där tjeckiska Slavia Praha passerades utan att behöva kämpa för det överdrivet.

För den som är intresserad över ett spel för vilken sida som ska plocka den åtråvärda CL-platsen står oddsen i 1,57-2,45. Vi ser det dock som vanskligt att ta ställning där – spelbolagen är väl rätt ute?

Bwin sticker ut hakan

Matchbilden, den känns rätt enkel att måla upp – ett Ajax som med deras frejdighet trycker på och ett Dynamo Kiev som faller ner i positionerna och hoppas kunna hålla lakanet tätt. Det defensiva har ju suttit alldeles perfekt.

En väldigt tydlig karaktär av hemma- och bortaplan, med andra ord…

Som bolljagande lag är risken klart större att åka på avblåsningar och i sin tur – kort. Exempelvis har båda Ajax CL-kvalhemmamatcher innehållit flest kort för den besökande parten.

William Hill ställer ut 1,70x för att Dynamo Kiev ska åka på flest kort i matchen. Det ser vi som en rimlig värdering.

Och Bwin? De presenterar makalösa 2,20 gånger pengarna för att desamma ska syna flest ostskivor. Helt galet odds – ett odds vi måste utnyttja innan förmodad dipp…

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Dynamo Kiev
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, onsdag 22/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.