Speltips inför Albacete – Lugo 13/9: 3,30-oddsare från Spanien

Spelbloggare Publicerat: 13 September 2018

Oddset skruvas upp flera hack när Albacete och Lugo ställs mot varandra i den andra rundan av Copa del Rey. Har vi en favorit i fara här? Så kan fallet mycket väl vara…

Annons:

Torsdagens utbud av sport i allmänhet och fotboll i synnerhet är extremt tröttsamt – och vi har fått ratta över till Spanien, Copa del Rey och mötet mellan Albacete samt Lugo för att hitta spelvärde.

Klubbarna hittas båda två i den spanska andradivisionen, känd som Segunda División. De sticker inte ut i konkurrensen, varken åt det ena eller andra hållet, och väntas hamna i mittensmeten av det hela. Det handlar inte om den mest uppsnackade av matcher, som ni förstår…

Dessutom är det en match där bortaspelarna såhär mitt i veckan, när spelschemat är tajt, måste åka en bra bit. Kan det innebära att vissa ordinarie pjäser ställs utanför truppen? Eller åtminstone startelvan?

Rotation ska vi kunna räkna med från båda sidor. Cupen är långtifrån prioriterad högst i den här fasen och ett avancemang ses mest som en bonus.

Albacete är ett av serieupptaktens stora utropstecken, från att ha dansat runt nedflyttningsstrecket förra året. Två segrar, två oavgjorda och inte en enda förlust är facit – och då har spelschemat varit allt annat än enkelt. Lite mer blandad kompott har det blivit från Lugo; 1-1-2 i resultatraden.

“Bestämda känslan: att det blir tätt!”

Av rapporter att döma ska Lugo ändå ha sett hyfsade ut under de inledande fyra matcherna, vilka alla varit täta. Max vinst med uddamålet, max förlust med dito. Ett kryss.

Albacete har svävat ovanför molnen de senaste veckorna och en reaktion borde kunna komma när som helst. För inte är de av toppmaterial heller? Ser egentligen lagen som nästintill helt jämnstarka.

Med rotation att vänta ökar förstås ovissheten i matchen. Det skulle kunna slå åt vilket håll som helst.

Men den bestämda känslan: att det blir tätt! Kanske måste till och med övertid krävas för att skilja dem åt?

Krysset plockas till 3,30 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:00, torsdag 13/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.