3 september 2018 Almeria Malaga speltips Segunda Division

Speltips inför Almeria – Malaga 3/9: Fokus på Segunda Division

Det är dags för den tredje omgången i Segunda Division i Spanien och nu väntar ett hett möte mellan två forna storlag i Almeria och Malaga.

Annons:

När de stora ligorna runt om i Europa packar ihop väskorna, stänger ner rampljuset för ett par veckor och skickar sina spelare på diverse landslagsuppdrag är det trevligt att det fortfarande finns annan fotboll att sätta tänderna i. Segunda Division i Spanien fortsätter exempelvis precis som vanligt.

Det gör att det finns ett intressant möte att fokusera på nu på måndagskvällen också. Almeria och Malaga, två lag som så sent som under 2010-talet båda befunnit sig i La Liga, gör upp om tre viktiga poäng så här i säsongsinledningen. Med tanke på att båda lagen gärna blandar sig i toppstriden är det hög tid att inleda säsongen så starkt det bara går.

Så sent som 2015 spelade lagen mot varandra i La Liga och då vann de ett möte vardera, 1-2 på bortaplan båda gångerna. Dessförinnan fanns båda lagen i La Liga under nästan varje säsong och Malaga hade ett litet övertag vad gäller resultaten, men matcherna var väldigt ofta jämna.

Ingen vinnare hittad

Om vi ser till inledningen på säsongen har den varit betydligt mer lovande för Malaga, som så sent som förra säsongen alltså spelade i La Liga och då stod för en makabert svag säsong efter att för bara några säsonger sedan varit ett av spansk fotbolls trevligaste lag i sin roll som outsider. Förra säsongen var en helt annan historia och nu finns laget alltså i Segunda Division.

Två matcher in i säsongen står laget på två raka vinster och även fall det varit mot klart överkomligt motstånd i form av Lugo och Alcoron är det självklart en fördel att öppna med två raka vinster, på alla sätt. Det ger självförtroende, det ger viktiga poäng och det ger någonting att bygga på. Å andra sidan har det varit två uddamålsvinster.

Almeria står på ett kryss och en uddamålsförlust, en betydligt sämre start. Räkna med att de fortsätter på den inslagna vägen med en solid defensiv i ett försök att åtminstone klara en poäng mot Malaga. Det är en rimlig målsättning.

Här tror vi att mötet blir tight och att inget lag går segrande ur striden.

X (oavgjort) spelas till 3,30 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  21:00, måndag 3/9

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.