Speltips inför Argentina – Italien 23/3: Målspel från den första halvleken

Spelbloggare Publicerat: 23 March 2018

Ett målspel från den första halvleken väcker vårt intresse till liv inför fredagskvällens landskamp mellan Argentina och Italien, som spelas på neutral plan i Manchester, Etihad Stadium.

Giampiero Ventura misslyckades kapitalt med sin enda uppgift som förbundskapten för Italien – att ta dem till sommarens VM. Playoffet mot Sverige klev de in i som storfavoriter, för att falla med 0-1 på Friends Arena och spela 0-0 i returen på hemmaplan.

Ur svensk synvinkel, förstås – ett underbart utfall av dubbelmötet! Men ett världsmästerskap utan Italien är inte detsamma som ett med dem. En nation som andas fotboll och kommer vara saknade, även av antagonister.

På tränarposten har nu den före detta U21-tränaren Luigi Di Biagio kommit in. Kan han föra dem till en vinst i sin debut?

Det var med nöd och näppe som Argentina fick en av de sydamerikanska biljetterna till Ryssland. Kvalet i dess helhet var undermåligt utfört, baserat utifrån vad som ska krävas av deras spelarmaterial, och inte fören i den avslutande matchen mot Ecuador klev de upp på en av direktplatserna dit.

Det finns alltså en del att bevisa för båda inblandade parter här, fastän det är en match i vänskapens tecken.

Mållöst i halvtid

Att få till en bra prestation och med det en vitamininjektion skulle sitta fantastiskt bra för Italien, som verkligen är i behov av medvind – om inte annat för moralen och självförtroendet. Med tränarbytet får de chansen att börja om på ny kula.

En stark startelva väntas bli presenterad av Luigi Di Biagio och ett besked som stärker dem är att fantastiske Gianluigi Buffon valt att stanna kvar i landslaget, trots beskedet om att pensionera sig efter VM-kvaldebaclet.

Defensivt håller Italien världsklassnivå och här kommer mycket handla om att sätta stopp för Argentinas världsstjärnor och då tänker vi framförallt på Leo Messi.

Argentina har samtidigt mycket att bevisa och vill verkligen inte gå bort sig, i en värdemätarmatch som denna. Dessutom har de lämnat offensiva kort som Paulo Dybala samt Marco Icardi hemma, vilket trubbar av deras offensiv rejält.

Med hänsyn till den väntade rotationen och därmed ovissheten i andra halvlek, är det målspelen från de inledande 45 minuterna som lockar oss…

Under 0,5 mål (första halvlek) är värt att testa med en mindre summa till 2,60x. Mr Green med oddset.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor/styck!

Speltips:

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor/styck!)
Spelstopp: 20:45, fredag 23/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: