Speltips Wolverhampton Arsenal 4 juli 2020

Speltips inför Arsenal – Atlético Madrid 26/4: Svårighetsgraden höjs

Svårighetsgraden skruvas upp rejält med en 3,40-oddsare när de 90 inledande minuterna i den så uppsnackade Europa League-semifinalen mellan Arsenal och Atlético Madrid ska avverkas på Emirates Stadium.

Man skulle direkt kunna tänka att det här borde handla om Champions League, sett till klubbarnas historia, storlek och i viss mån deras kvalitéer – men i potten hittar vi alltså istället en finalplats i Champions League, i den här ”minifinalen”.

Favoritskapet att avancera vidare innehar, förstås, Atlético – men utan att det tas till minsta överdrift. Siffrorna: 2,63 på Arsenal och 1,50 på spanjorerna. Kan det kanske finnas lite värde att tälja på de senare nämnda?

Den första halvan av denna 180-minutershistoria ska alltså spelas på Emirates Stadium och vinnaren när dessa är summerade möter antingen franska Olympique Marseille eller österrikiska Salzburg väl i finalen.

Därmed kan man bestämt slå fast att oavsett vinnare här, kommer den axla ett gigantiskt favoritskap att spela hem pokalen. För Arsenals del vore det också en chans att nå ut i nästa års Champions League eftersom den vägen sumpats via Premier League. För Atlético? Där handlar det kort och enkelt om att fylla på pokalskåpet.

Här i slutspelet har Arsenal hittills skickat ut Östersund, Milan och CSKA Moskva medan Atlético Madrid värjt undan Köpenhamn, Lokomotiv Moskva samt Sporting CP.

Uppladdningen inför matchen har störts rejält för Arsenal, när Arsené Wenger, som lämnar sin post som tränare efter säsongen, har huvudbry över Petr Cechs, Mesut Özils och Jack Wilsheres status. Utöver det saknas Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan samt Mohamed Elneny.

Indisponibla för Atlético är Filipe Luís, Diego Costa och Juanfran. Också rejäla avbräck.

“Klar krysskänsla”

Över 180 minuter värderar vi Atlético Madrid som kraftiga favoriter och från Emirates Stadium ska de ha toppchans att lösa ett positivt resultat, även om den raka vinsten är en bra bit borta. Det handlar trots allt om en extremt tuff bortamatch.

Därför är det krysset som lockar oss – till finfina siffror.

Arsenal kommer behöva jaga segern, så är det, men att hitta luckor i Atléticos defensiv är lättare sagt än gjort. Gästerna har ett av världens mest organiserade försvarsspel och har i ärlighetens namn ett rätt mycket namnstarkare material.

Att Atlético skulle vara tillfredsställda med ett kryss, så är det givetvis också. Inget snack om saken. Stänger igen butiken här?

Den som vill sitta lite säkrare kan investera i ett underspel från målmarknaden, men vi får en klar krysskänsla och det är där som pengarna slussas in. Bäst odds just nu – Interwetten, med 3,40.

  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 26/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 29%
2: 33%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%