Speltips Southampton Arsenal 25 juni 2020

Speltips inför Arsenal – Chelsea 3/1: Värdet fortfarande kvar

Oddsen må vara justerade, men finns det inte värde kvar på spelen till Chelseas favör i onsdagens derbyfajt mot Arsenal på Emirates Stadium? Det menar åtminstone vi. Men skynda, fynda! Snart kan det se annorlunda ut.

Hur ska man värdera Arsenals form? De må ha åtta matcher på raken utan att ha förlorat, men har å andra sidan inte spelat särskilt bra fotboll; kryssat en hel del matcher, i matcher som man väntas vinna, och har fått ett ökat avstånd till Champions League-platserna.

Att det bara blev en pinne, efter att motståndarna tilldömts en ytterst tveksam straffspark, senast mot West Bromwich var mer eller mindre ett rån.

Om Chelsea förmår att vinna det här derbyt, då tar de på nytt över andraplatsen från Manchester United. Eftersom titelracet, i praktiken, är kört, ska man i första hand stannar kvar i topp fyra. Vid ett positivt utfall i denna match, då är mycket vunnet, då Arsenal är det främsta hotet bortom de i området för närvarande.

Skadeskjutet Arsenal

Hemmaplan.
Åtta matcher utan förlust.

Det är Arsenals facit. Ändå – visst ska de betraktas som rätt klara underdogs här, mot ett formstarkt Chelsea? Utan minsta tvekan.

Oddsen har redan monterats ner från nästan exakt fifty-fifty, till Chelsea som knappa favoriter. Värdet menar vi dock finnas kvar, men som rörelserna ser ut just nu kan fallet vara annorlunda närmare avspark.

Som nämnt; Arsenal imponerar inte. Spelet hackar och tappet mot WBA senast kan ha tagit hårt. Och om vi tittar tillbaka på den toppmatch som spelades sist, den 22:a december, hemma mot Liverpool var man rentav utspelade närmast hela matchen – bortsett från en femminutersperiod där det också blev tre mål framåt. Till slut – 3-3.

Nu finns det därtill en rad av skador som ”Gunners” måste ta hänsyn till, däribland på Aaron Ramsey, Oliver Giroud och Sead Kolasinac. Riskerar att missa matchen gör även Nacho Monreal, Mesut Özil samt Laurent Koscielny.

Chelsea är i fantastiskt bra form; 5-1-0 i matchraden de senaste veckorna. Sist krossades Stoke med hela fem mål mot noll, så de känner med all säkerhet blodsmak efter den fantastiska prestationen.

Den raka tvåan köper vi, utan minsta tvekan, till 2,57x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner, rak tvåa
Odds: 2,57 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 3/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 29%
2: 39%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 45%