Speltips inför Arsenal – Crystal Palace 20/1: Dagens bästa speltips!

Spelbloggare Publicerat: 20 January 2018

Dagens bästa speltips! Här är det bud på skräll. På matchmenyn har vi ett Londonderby – Arsenal mot Crystal Palace på Emirates Stadium. ”Gunners”, de är inte att lita på här…

Nära har det varit förr, men Arséne Wenger har lyckats klamra sig fast vid tränarposten i Arsenal – någonting som kritiserats enormt, inte minst från de egna supporterleden. Nu skakar det återigen rejält för fransosen, när hans mannar inte vunnit en enda av de fem senaste matcherna.

Senast ”Gunners” hade fem vinstfria matcher uppradade var i mars 2016, så man kan verkligen slå fast att det krisar. Champions League-platserna är hela åtta poäng borta. Ett nytt debacle, dessutom i ett derby – och då blir det svårt att motivera varför Wenger ska sitta kvar.

Ett ytterligare huvudbry för Wenger och Arsenal är cirkusen runt Alexis Sánchez. Anfallsstjärnan väntas skriva på för Manchester United när som helst och är därför lämnad utanför truppen.

Större harmoni råder i en annan del av London, hos Crystal Palace. Klubben var länge jumbo i Premier League efter mardrömsupptakten på spelåret, men fått ingjutet mod i truppen. Allt har tvärvänt och av de 12 senaste seriematcherna är blott en förlorad.

Och mot vilka kom den där förlusten, om inte Arsenal? En öppen och fartfylld match på Selhurst Park slutade 2-3.

Precis som Arsenal, är Palace skadeskjutet inför matchen. Men det är ingenting nytt under solen och ska inte värderas in alldeles för kraftigt.

“… problem för Arsenal. Tro inte annat”

Truppsituationen är knappast den bästa för Arsenal. Förutom att Alexis Sánchez står utanför truppen – och snart klubben – är bland andra Oliver Giroud skadad samt trion bestående av Mesut Özil, Nacho Monreal och Laurent Koscielny tveksamma kort.

Det är bara en faktor som får oss att höja ett varningens finger för en skräll inför lördagens derbybatalj.

Arsenal har alltså inte vunnit på fem matcher och verkar ha tappat allt som kan liknas med stil. Förra veckan tappade de en 1-0-ledning borta mot AFC Bournemouth till en 1-2-förlust. Katastrofalt!

Mot Crystal Palace, som visar prov på fantastisk form, väntar problem för Arsenal. Tro inte annat.

Lite statistik som också stärker vår tro på Palaces chanser är att Arsenal enbart vunnit en av de sju senaste inbördes mötena med siffror större än uddamålet. Jämnt på nytt här – och det skulle inte förvåna om bortalaget hämtar hem minst en poäng från Emirates.

LeoVegas erbjuder oss 1,82 gånger pengarna för Crystal Palace +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar matchen med uddamålet – och det är, utan tvekan, dagens bästa speltips.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor bonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 20/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: