1/1 2019 Arsenal Fulham Speltips

Speltips inför Arsenal – Fulham 1/1: Fjuttig nyårsraket…

Det är ett omskakat Arsenal som tar emot nästjumbon Fulham på Emirates Stadium i samband med att det nya året tar vid. Risken är att det här blir ett antiklimax till match.

Annons:

Fruktansvärt betydelsefulla pinnar hittas i potten, när toppen ställs mot botten – Arsenal jagar en Champions League-plats och Fulham kämpar med näbbar och klor för förnyat kontrakt i Premier League, som de inför året klev upp i.

Och det är alltså ett omskakat Arsenal som kliver ut på Emirates Stadiums matta, efter den så brutala 1-5-förlusten mot toppkonkurrenten och rivalen Liverpool. Man var allt annat än med på noterna, bjöd på mycket och innan dess blev det bara 1-1 när Brighton & Hove Albion besöktes. Allt som allt är tre av de fem senaste matcherna förlorade. Vad hände med den så fina formen?

Som om det inte räckte, är ”Gunners” svårt skadeskjutet. Rob Holding har åkt på en skada och är nu också borta, liksom Danny Welbeck, Henrikh Mkhitaryan och Konstantinos Mavropanos. Osäkra är Hector Bellerin, Nacho Monreal samt Mesut Özil.

Kanske är det här då den bästa möjliga tajmingen för Fulham att kunna fälla krokben för en jätte som Arsenal det facto är. Nästjumbon har dessutom vaknat till liv och vann senast mot Huddersfield Town, 1-0, och det följde upp kryss mot Newcastle United samt Wolverhampton Wanderers.

Gästernas truppsituation ser också bra ut. Få skador att rapportera om och ingenting nytt på tapeten. Underlättar i en match som denna.

Underspel

Arsenal har skadeproblem såväl offensivt som defensivt och i balansen däremellan går det således relativt jämnt ut. Men det är klart att försvarsspelet är ett orosmoln med hänsyn till de fem insläppta målen mot Liverpool.

Å andra sidan är Fulham ett helt annat motstånd och det här en helt annorlunda match. Där saknas det mer eller mindre helt spets och man försöker överleva på den kollektiva styrkan. Defensiven har suttit som en smäck på sistone, ett insläppt mål på de tre senaste matcherna och fyra raka under 2,5 mål.

Mer upp och ner samt fart och fläkt är det runt Arsenal. Mot en tillbakalutad och defensivt inriktad motståndare kan det ändå komma att bli tajt och vi misstänker att kvällens värdskap kan möta en del problem under matchen.

LeoVegas ställer ut 1,73 x insatsen för under 3,5 mål.

Annons:
  Rygga spelet hos NordicBet – Öppna ditt konto här!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet
Spelstopp: 16:00, tisdag 1/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.