Speltips Aston Villa Arsenal 21/7 2020

Speltips inför Aston Villa – Brentford 22/8: Val av sida i toppmötet

Formstarkt möter formstarkt i Championship – Aston Villa och Brentford, på Villa Park – och från matchen tipsar Spelbloggare om ett mycket intressant spel.

Annons:

Två vunna och ett kryss. Aston Villa och Brentford har på den fronten inlett spelåret identiskt och stärkt deras aktier i kampen om en plats upp till Premier League – ett mål de båda stakat ut och som helt klart ser nåbart ut.

Kalaset inledde Aston Villa med att städa av Hull City samt Wigan Athletic, för att nu senast kryssa när Ipswich Town besöktes. Spelet lovar mycket. Offensiven sprudlar. Steve Bruce och hans mannar, som missade uppflyttning via en förlust mot Fulham i förra årets playoff, visar att de verkligen menar allvar.

Brentford har ett oerhört spännande spelarmaterial – en trupp fylld av talang, som man hoppas ska kunna ta nästa kliv framåt, från i fjol. Uppsidan ska vara stor – kan det räcka för PL-spel?

Gemensamt med kvällens motståndare har Brentford att även deras offensiva maskineri snurrat på närmast friktionsfritt: en 5-1-kryss av Rotherham United, 2-0-vinst över Sheffield Wednesday samt ett 1-1-kryss borta mot Stoke City. Spelet lovar extremt mycket inför vad som komma skall och här väntar årets, på pappret, svåraste match hittills.

Lagen har två spelare borta vardera.  Aston Villas Keinan Davis och Scott Hogan samt Brentfords Rico Henry och Emiliano Marcondes.

Fördel Aston Villa

Lite, lite hetare än Aston Villa må kanske Brentford se ut – men vi ska värdera in att det här handlar om en bortamatch mot en väntad toppkonkurrent. Då kanske det, för deras bästa, blir att slå av lite på den frejdiga offensiven. Något säkrare. Något stabilare. Något mer tillbakalutat.

Av detta vill vi alltså slå fast att Villa ska räknas som favoriter – större än vad oddssättarna vill få dem till.

Villa har även de inlett året på ett urstarkt sätt och mot en så gott som helt likvärdig motståndare blir förstås hemma-/bortafaktorn den klara tungan på vågen.

Jämnt? Ja! Därför vill vi försäkra oss att få insatsen tillbaka om det skulle sluta oavgjort på Villa Park.

Bethard ställer ut oddset 1,82 för Aston Villa +0 mål (asian handicap) och det värderar vi som värt att kasta in ett par tior på…

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Aston Villa +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.