Speltips inför Athletic Bilbao – Real Sociedad 5/10: 1X2-tecken plockas

Spelbloggare Publicerat: 5 October 2018

Ett 1X2-tecken hämtas ut och tipsas om inför fredagens Primera División-möte mellan Athletic Bilbao och Real Sociedad. Men vilket?

Annons:

Två klubbar med kapacitet, men som inte fått ut den fulla sådana och därmed halkat en bra bit nedåt i tabellen.

Mer specifikt har Athletic Bilbao har spelat in sju pinnar på sex matcher och Real Sociedad åtta på sju. Det är fortfarande tidigt in på säsongen, mycket kan ändras och rentav räddas upp. Långtifrån ett kört race.

Athletic Bilbao har blandat massvis i deras prestationer; vunnit en match, kryssat hela fyra och förlorat en. Flera extremt tuffa matcher och den kanske starkaste insatsen stods för sist, när 1-1 löstes borta mot Barcelona på Camp Nou.

Gästande Real Sociedad inledde spelåret med en storskalp, en 2-1-vinst när Villarreal besöktes. Därefter har formkurvan bara pekat nedåt. Hemma mot Valencia åkte de på en 0-1-smäll för strax under en vecka sedan. Man kommer inte till sin rätt. Tillbaka på rätt spår nu, månne?

Ettan spelas

Ser Athletic Bilbao med toppchans i matchen. De känns hetare, trots alla kryssen och hur svårt de haft att sätta spiken i kistan i tajta matcher. Addera stora truppbekymmer för Real Sociedad.

Bilbao stod för en mycket fin kämpainsats mot Barcelona senast och var en sen kvitteringsbalja från motståndarna att hämta hem hela potten. Ger energi inför den här, på pappret, enklare matchen?

Annat är det med Sociedad, som svek stort senast – och inte minst har en ödesdiger frånvarolista. Adnan Januzaj, Diego Llorente, Martín Merquelanz, Joseba Zaldua och Mikel Merino står som skadade. Juanmi samt Theo Hernández är båda avstängda. Flera rejäla avbräck.

Oddsen på spelen till Bilbaos favör har krupit upp lite smått under veckan. Nu tycker vi det är på tiden att kliva in och ta position.

Den raka ettan spelas till 2,10 x insatsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, fredag 5/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.