Speltips inför Atlanta United – DC United 21/7: Bud på skräll?

Spelbloggare Publicerat: 21 July 2018

Det är toppen mot botten i Eastern Conference i MLS när Atalanta United och DC United ryker ihop på Mercedes-Benz Stadium under lördagskvällen, svensk tid. Speltips och allt inför matchen tas bäst del av här.

Annons:

Ettan mot jumbon. Det står på fotbollstapeten i USA.

Den där jumboplatsen blir dock i viss mån missvisande eftersom DC United spelat allt mellan fyra och sex matcher färre än konkurrenterna runtom i tabellen. Playoffområdet är dock en bra bit borta när snittet är på mindre än en pinne per match, men ännu är det inte försent. Skutan kan vändas på.

Ett sätt att försöka få just det att hända, var förvärvet av superstjärnan Wayne Rooney, som spelat merparten av sin karriär i Manchester United och senast kommer från Everton. Han debuterade i vinstmatchen mot Vancouver Whitecaps senast, fick 32 minuter och hann på dessa stå för en assist.

Atlanta United har hittills haft ett fantastiskt fotbollsår; toppar Eastern Conference med ett imponerande facit om 41 poäng på 21 matcher. Med det har de också klivit upp som oddsfavoriter på att kamma hem hela kalaset, slutspelet, och det är svårt att argumentera varför fallet inte skulle vara sådant.

Greg Garza och Darlington Nagbe är tveksamma för kvällens värdskap medan DC United har Taylor Kemp och Nick DeLeon borta. Osäkra är Chris Odoi-Atsem samt Ulises Segura.

Förlorar sällan stort

Toppen mot botten. Hemmaplansfördel för Atlanta United. Givetvis ska de räknas som favoriter, också klara sådana. Nu har det dock dragits till sin spets och värdet är tveklöst på DC United.

Vilken form man vill syna dem, det är upp till var och en. Från oss: den lite försiktigare formen…

DC United har bättrat på deras form rejält, och inte minst prestationerna. 3-1-vinsten över Vancouver Whitecaps var en efterlängtad sådan. Vad som också ska anmärkas är att laget inte förlorat en enda av de 11 senaste matcherna med siffror större än uddamålet. De brukar med andra ord inte vara oävna i matcherna.

Nu väntas Wayne Rooney debutera från start i klubben och inhoppet senast var en indikation på hur mycket bättre det kan bli. En halvtimmes spel – och en assist.

Atlanta har stora kvalitéer, men kommer från ett bottennapp – åtminstone nästan – och borde inte räkna med att det här blir en ”walk in the park”…

DC United +2 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med uddamålet – tas med glädje till 1,78 gånger insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: DC United +2 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, lördag 21/7
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.