Speltips inför Atlético Madrid – Club Brugge 3/10: “Litar blint på deras kapacitet”

Spelbloggare Publicerat: 3 October 2018

Vi litar blind på Atlético Madrid och deras kapacitet när de står för värdskapet mot belgiska Club Brugge på Wanda Metropolitano. Tre pinnar ska kort och enkelt hämtas in.

Annons:

Grupp A:s premiärmatcher i Champions League slutade precis som väntat, där storfavoriterna Atlético Madrid samt Borussia Dortmund städade av Monaco respektive just Club Brugge. Detta med uddamålen, på bortaplan.

Med absolut största säkerhet är det dessa två som kommer hamna etta respektive tvåa och därmed ta plats i slutspelet. Club Brugge väntas få tampas med Monaco om tredjeplatsen – en plats som innebär en biljett in i Europa Leagues slutspel.

Det var på vippen att Club Brugge förmådde att spela in en pinne i deras premiärmatch, men ett insläppt mål – matchens enda – i den 85:e minuten satte stopp för det. Kämpainsatsen som helhet ska de hyllas för, det är bara att den här nivån är en bra bit över deras normaltillstånd.

Atlético Madrid vände 0-1 till en 2-1-vinst borta över Monaco. Knappa siffror, men helt välförtjänt och med hyfsad säkerhet. De spelade effektivt och smart i ledning och då brukar det vara svårt att sätta stopp för spanjorerna, som med all rätt har stora ambitioner med spelåret.

Laget kommer nu från ett 0-0-kryss i bortaderbyt mot Real Madrid och innan dess hade tre raka vinster, varav ena den mot Monaco, uppradade. Mål är inte insläppt på tre matcher och precis som de spelat de senaste matcherna, är det som vi fått känna Atlético under succétränaren Diego Simeone.

José Giménez, tillsammans med Santiago Arias samt Stefan Savic, riskerar missa matchen för Atlético Madrid. Detsamma gäller för Club Brugges Kaveh Rezaei och Brandon Baiye.

Favoriternas grupp

Grupp A – fortsätter det vara favoriternas grupp? Det tror vi bestämt.

Atlético Madrid ska styra och ställa från första till sista minut, på hemmaplan och mot en klart sämre motståndare. De visar dessutom prov på en uppåtpekande formkurva, har hållit nollan tre raka matcher och löste senast ett kryss borta mot Real Madrid. Urstarkt!

Belgisk klubbfotboll är lite sisådär – och de har sällan mycket att erbjuda på den här nivån, i Champions League eller ens Europa League. Ser inte hur de, på bortaplan, ska kunna stå emot ett Atlético med mersmak.

Siffrorna skulle kunna hållas nere – Atlético är sällan de som vinner med extrema siffror – men minst två baljors marginal bör spanjorerna kunna hålla det till denna afton.

Speltipset blir därför Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap) till 1,91 gånger det investerade kapitalet hos Bethard. 2-0?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr, unik bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 3/10
TV:  viasathockey logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.